söndag 18 december 2022

Snö och tö…!

 God kväll dena 4:e advent!

Tänk mindre än en vecka kvar till julafton! Undra om ni har någon julkänsla? Min har inte riktigt infunnit sig ännu!

För några dagar sedan fick vi ju ett riktigt snöoväder..

Och vi har haft riktigt bitande kyla! Som mest hade jag - 17 c. Men nu töar det så knappt någon snö kvar! Så trist! Jag ville ju ha en vit jul!

Ja vad har hänt sedan sist? Jag har ju haft Corona och hade ju hög feber i några dagar. Jag har verkligen tagit det lugnt sedan! Jag har haft Loke lite, men känner att orken jag hade innan Corona, inte riktigt har kommit tillbaka! Tar tydligen ett tag. Sedan har smaken tack och lov kommit tillbaka och lukten har jag haft hela tiden. Så jag är så tacksam för detta!

Annars har jag faktiskt inte varit ute och fikat som jag har gjort tidigare! Fast i onsdags träffade jag faktiskt A-L på Espresso House på Torp. Så skönt att komma ut lite…

Sen har det ju varit Lucia och då brukar jag alltid titta på Lucia på tv:n, när det sänds på morgonen. Så även iår. Ibland är det väldigt vackert och stämningsfullt, var inte tiktigt så i år!

Jag hade Loke denna dagen och jag visste att den ”Flygande julgranen” skulle passera strax efter 14. Visst gjorde den det, precis över mitt huvud! Självklart höll jag på att missa, att fota det…



Annars har jag tagit det väldigt lugnt! Men idag har det varit lite!
Först var bästa S hemma på förmiddagen och fikade. Sedan åkte jag och köpte en blomma, hade även med mig mjuk pepparkaka och minisemlor och så åkte jag till min äldsta och hälsade på! Så mysigt, dom har flyttat till hus och nu var det första gången som jag såg det!
Jag skulle ju varit med vid flytten, men det var ju då jag hade Corona!
Jättefint hus och ett par mysiga timmar. Sedan därifrån och till Loke och här är jag fortfarande, för matte och husse är ute på tur!

Ja mina vänner det var fjärde advent…

Tiden bara rusar iväg. Snart är det jul och sedan Nytt år,
Ja var tar tiden vägen?
Det gäller att försöka förgylla sina dagar, trots dyra räntor, elpriser, bensin och diselpriser för att inte tala om matpriserna!!
Vi får hoppas att det snart vänder!

Förresten på tal om elen..i veckan blev min mamma och inte bara hon, av med strömmen från 21.30 till klockan 10.00 dagen efter! Tror ni att mamma frös? Jaa hon hade + 12 c på morgonen, innan strömmen långt om länge kom tillbaka. Jag fick tag på hemtjänsten på morgonen och bad att de skulle åka med ngt varmt till mamma. Så dom kom med varm soppa!
Jag tänker.. oj oj så sårbart allting är när någonting sådant här händer!

Nu önskar jag er alla, en fortsatt mysig kväll!
Var rädda om er och varandra!
Kram Annika



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika