måndag 1 november 2021

B-12 spruta…Och Lussekatter!!!

 God förmiddag denna gråa och regntyngda dag! Men tänka sig, luften är underbar!

Då skriver vi 1:a november och vi har återgått till ”normaltid”. Det är fortfarande inte bestämt hur vi skall ha det med just tiden…för min del, så hade jag gärna haft denna tid som är nu! Alltså ”vintertid”!

Då har jag fått min B-12 spruta igen, efter nästan 3 månaders uppehåll! Men innan jag fick den togs lite blodprover för att se hur jag ligger till!

Tidigare har värdet inte varit mätbart, så högt har det varit! Kanske kan bero på att blodprov tagits efter att jag fått injektionen!!!

Min  läkare ringde upp i fredags och sa att nu är mitt värde nere på 400, och det är ju jättebra! Referensvärdet är upp till 700. Så ist för varannan månad kommer det att gå nästan 3 tills nästa gång, och då skall det även tas prov innan, jag får B12.

Att träffa goda vänner, det vet ni ju redan att jag gör, och i onsdags blev jag bjuden på Stallgården av L. Det var en försenad födelsedagspresent! 



Tackar igen för den!! Sedan träffade jag A-L som jag brukar på torsdagar och i lördags var A och jag på Stallgården. Sen har jag givetvis även fikat med L.

Är ännu en gång så glad och lycklig över mina goda vänner!!

Igår var en sådär riktig mysdag! Tog det lugnt, städade lite och tog bort det oranga, alltså dukar lite löv osv..och sedan bakade jag…

Lussekatter…

En del tycker säkert att det är för tidigt, men jag tycker det är skönt att ha det gjort!

Efter bak och städ var det så mysfika hos min yngsta med familj och även hennes svärföräldrar var med. Jättetrevligt!

Ja måndag är det ju idag och det innebär att jag har Loke, så vi har varit ute på en långpromenad och nu skall jag fortsätta njuta av kaffet!

Så jag önskar er alla, en fortsatt fin dag och vecka!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika