onsdag 31 mars 2021

Snart ny månad och Påsk!!!

 Godmorgon denna gråa och regntunga dag! 

Nu har vi haft tråkväder ett tag med blåst, regn och så grått! Jag längtar efter sol och värme, det känns verkligen att det skulle behövas nu!

Tänk då går vi in i april månad i morgon och då är det även skärtorsdagen! Inte kunde jag väl ana för ett år sedan att denna pandemi skulle härja vilt här i Sverige, och det värsta av allt, är ju att den fortsätter!

Vad beror det på? Ja om alla kunde ta sitt ansvar, skippa fester och resor hit och dit så kanske att vi skulle se en ljusning! Men det känns som att de flesta struntar i restriktionerna, och föresten jag tycker att det inte skall vara något ”jamsande” utan säg ifrån klart och tydligt! Nu är det detta som gäller!

Tänk nu påskhelgen..alla som ”måste” till sina sommarhus på kusten, eller ”måste” åka till fjällen! Jag säger..stanna hemma!!!

Skall sen också bara nämna detta med vaccination! Nu funderar dom på att förbjuda Astras vaccin till dom under 55 år, men över 65 år då är det fritt fram!! Ärligt talat vad är det som gör att det passar till 65+? Vill dom bli av med dom över 65??? Blir jag erbjuden detta vaccin är det ytterst tveksamt till att jag skall ta det! Nog om detta!

Annars försvinner dagarna så fort, och när man tittar ute förstår man att det snart är vår! Snödroppar, krokus och mycket annat blommar och visst är det en ljuvlig tid vi går till mötes! Sen älskar jag alla årstider och det är väl det som är tjusningen med ett år! 

Vad skall ni hitta på nu i påsk då? Har ni pyntat och kanske har ni även köpt påskägg att fylla med lite godis eller ngt annat!

Jag har fixat lite saker men bara lite! Tycker att det bästa med påsken är att träffa nära och kära! Så en av dagarna skall döttrarna med familjer komma på lite påskmat, sedan blir det bl a kusten en sväng och givetvis även fika!

Nu skall jag fortsätta dricka mitt kaffe och kika lite på en sovande vovve!

Jag önskar er alla en Glad och härlig Påsk!


Var rädda om er och varandra! Kram Annika


1 kommentar:

 1. Jag håller med dig i allt du skriver om covid, och vaccinationer.
  Härligt med vår.
  Vi har en hel del snö kvar, men det minskar allt eftersom.
  Mysigt med barnbarn. Kul att få fira på 1 års dagen.
  Påsken var lugn och skön. Tyvärr blåste den bort så vi kunde inte sitta ute och grilla som vi hade tänkt.
  Ha en fortsatt fin vecka. Kram Katarina :)

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika