söndag 6 december 2020

Julklappar...och Längtar efter snö...!

 God eftermiddag på er!

Då var det andra advent och ljusen tände jag i morse när jag åt frukost, jättemysigt!

Ännu en grå dag, jag kan faktiskt inte minnas när vi hade en heldag med sol! Här har varit 50 nyanser av grått så länge! Jag längtar efter snö och några minusgrader. Tänk så ljust det skulle bli!

Idag har jag förgyllt dagen med att L var här på frukost och sedan har jag städat, varvat med att titta på skidskyttet!

Ja då var det söndag igen, och i morgon en ny vecka, som jag skall förgylla med att handla lite, åka till min mamma och handla för henne, kanske även vägen om min faster.

I veckan som gick har A-L varit här, alltid lika trevligt att ses och när vi ätit klart tog vi en långpromenad i stan. Fredagen träffade jag A och likadant där, alltid lika trevligt att ses.

Hur går det då för lilla mamma? Så där kan jag säga! Hon har fortf så ont i sitt ben, men inte förrän nästa vecka igen skall hon få ännu en kortisonspruta. Jag har grubblat så, och samvetet säger någonting annat, för det har jag alltid dåligt, trots att jag gör allt jag kan!

Bara att inse att hon kan inte komma hit i jul, jag har trappor eftersom jag bor på 3:e vån och jag är rädd att hon skall ramla, samt att hon inte har varit ute på flera månader!

Blir en fruktansvärd konstig jul i år! Ingenting blir sig likt, eller förresten inte bara julen utan allting annat också!

Jag hoppas att snart se en ljusning med detta Corona, och att vaccinationerna kommer att fungera! Jag har varit väldigt fundersam om jag skall ta sprutan den dagen det blir dags?! Men har bestämt mig till 95% att jag skall ta den!

Julstämning har jag iaf här hemma, är klar med mitt julpynt, men inte med julklapparna. Min äldsta och jag skall inte dela, utan jag köper till mitt barnbarn ist! Så roligt att handla till henne!

Sen skall jag köpa till min yngsta och även ngn liten sak till min mamma. Loke har jag redan köpt till, och det är ju enkelt!! Blir lite godis!! Även detta känns så konstigt, vi brukar alltid ha en del julklappar under granen! Men som sagt! Ingenting är som vanligt!

I fredags morse var jag på vårdcentralen och fick B12, träffade en ny sköterska och kan säga att nej, nästa gång vill jag ha den jag haft tidigare! 

Funderat lite, jag brukar få huvudvärk dagen efter eller någon dag efter att jag fått sprutan. Har undrat så vad det beror på, men läste igår att det är en biverkning om än sällsynt, men det är ju precis så jag är. Får jag en biverkning av någon medicin så är jag en av de där sällsynta! Måste fråga hur jag skall göra i fortsättningen! 

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin söndag!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika