onsdag 9 december 2020

Granen på himlen...och Kusten...!!

 God eftermiddag på er!

Mulet och så grått! Läste för en liten stund sedan i vår lokaltidning Bohusläningen, att det idag var dags för den årliga granen på himlen! Ja det är sant! 

Det är Skaraborgs flygflottilj F7  som gör sin årliga flygning med med Jas 39 Gripen. Dessa plan bildar alltid en så vacker gran när de flyger över här. Men hur gick det idag då?? 

Ja mullret från planen hördes men på grund av vädret såg man ingenting! Såå synd!


Så här liten var Loke för ett år sedan. Då stod min yngsta och jag ute och tittade på julgranen, är en så mäktig syn! Vi trodde att Loke skulle bli rädd av ljudet men han reagerade inte!

I går var det så dags för kusten igen, men innan dess åkte jag vägen om min faster. det har varit och är lite mycket runt mig så har inte varit där på ett tag. men igår så åkte jag dit.
Vi hade ett bra samtal så det kändes skönt när jag åkte därifrån!

När jag sedan kom hem till lilla mamma grejade jag lite, bl a satte jag upp och klädde granen och så handlade jag förstås.
Som min äldsta sa idag, det har gått så fort med mormor, och det har det verkligen gjort! Från att för någon månad sedan varit med och handlat vi var ute och fikade och tills nu när hon har svårt att gå, och igår hade hon så ont i sitt ben.
Är så skönt för om en vecka skall hon röntgas så får vi se vad den säger!

Ja sedan är det då julen, och jag tror att den kommer att bli väldigt annorlunda! Eller jag vet att den blir det! Men just nu tar jag en dag i taget och så får vi se när vi närmar oss, hur det blir!
Jag har ju förmånen att ha både faster och mamma kvar, och de hoppas jag få behålla länge till!

Annars har det varit hemmafika med L, och igår var rörläggaren här och skulle fixa mitt handfat! Men det gjorde han inte, grejade toalettstolen ist. Det har luktat avlopp några dagar och det berodde på att en "ring" låg dubbelvikt! Precis som det gjorde efter stamrenoveringen! Sedan var det också dags igår för rond nr..5 eller 6 eller ännu mer vad det gällde mitt kyl/frys. Så nu hoppas jag att det stämmer att ett nytt är beställt!!

Tänk er..i morgon är det 14 dagar kvar till julafton, den dagen som jag Älskar mest av allt! Men som sagt i år blir det annorlunda!

Jag tänkte att i morgon innan jag åker till A-L så skall jag köpa de julklapparna, jag har kvar. Det blir heller inte som det brukar utan nu blir det bara "ett par stycken". 

Det är lite av vad jag gjort sedan sist, och förhoppningsvis kan jag snart ladda upp bilder här, har ju så många jag vill visa er!!

Önskar er en fortsatt fin dag!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika



1 kommentar:

  1. På måndag är tanken att "granen" ska flyga över Strömsund. Norrbottens flygflottilj F21. De startar i Luleå. I fjol såg jag den klart och fint.
    Det verkar som att det ska strula lite för alla.
    I år är jag ledig på jul och det ska bli skönt.
    Ha det gott. Kram Katarina.

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika