tisdag 1 december 2020

Bästa månaden på hela året..Kusten.....!!

 Hej på er!

Tänk nu är vi inne i den månaden som jag älskar mest nämligen December! Även om vädret är grått och kantas ibland av ösregn så spelar det ingen roll! För inomhus är det varmt och mysigt! Har ju pyntat det mesta och det sprider en ljuvlig stämning och ljus!

Sedan sist har jag varit hos A-L och det är alltid lika trevligt att komma dit, och precis vad jag behövde! Det är som att komma in i ett dockhus, med allt pynt och sedan så god mat och fika och trevligt sällskap, det kan inte bli bättre!

Jag har även passat Loke lite! Denna underbara ljuvliga jaktlabbe! Hade honom bl a i lördags kväll och det var så mysigt!

I dag har L varit här på frukost och sedan gick vi en sväng på stan. henne träffar jag nästan varje dag och just detta gäller det ju att tänka på i dessa dagar! Att man inte umgås med sådana som man inte träffar så ofta annars!

I fredags var det så kusten...

Lilla mamma är pigg och det är så skönt! Distriktssköt kom och tog blodtrycket och det är högt, sedan kom även hemtjänsten och lade nyckel i "tuben" så larmar hon nu, kommer de in direkt! Så skönt!

Vad gjorde jag då..jo jag bytte gardiner, tvättade golven, dammade, bytte mattor, strök, putsade fönster, handlade och när jag åkte dit var jag på graven och tände ett ljus. Jag var lite orolig att jag skulle ha svårt att ta mig ur sängen på lördagen, men det gick bra!

Mor kunde gå utan sin rollator, och det beror nog på att hon har fått en kortisonspruta i benet och skall nog få en till. Är suveränt för läkaren har varit hemma hos henne ett par gånger och även sköterska och sjukgymnast! Så vården fungerar när jag ligger på dom...!

Söndagen hade jag så adventsfika här för min yngsta med man och Loke! Så mysigt!! Jag hade ju bakat en del för just denna dagen! Dom hade med så vackra rosor och choklad.

Ja som ni ser, kan jag fortfarande inte ladda ner bilder! men men, det kommer och då blir det såå många bilder!!

Nu mina vänner önskar jag er alla en fortsatt fin dag och även resten av veckan!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika