torsdag 5 november 2020

Tjejkväll...!!!

 Go kväll eller säger man fortfarande eftermiddag!?

Blir ju så mörkt fort om kvällarna så man kan tro att klockan är mycket mera än vad den är! I dag har vi faktiskt haft sol, men som det har blåst!

I dag har A-L varit här, och det är alltid så mysigt att ses! Jag bjöd på rester från igår, och efter att vi ätit och fikat gick vi en långpromenad runt stan!

I går var Liselotte här på fika och på kvällen hade jag den årliga tjejträffen! Är goda vänner från mitt f.d jobb. Så synd för en av tjejerna kunde inte vara med p.g.a förkylning eller ev Corona.

Alltid så mysigt att ses, många goa skratt och så mycket att prata om, så vissa stunder pratade vi i munnen på varandra! En av tjejerna gick skolan samtidigt som mig, så det var där vi träffades 1977 och  vi har sedan dess hängt ihop! De senaste åren när jag haft träffarna har jag tänkt..nu är det sista året, men när sedan den här tiden närmar sig, så har jag ändå alltid bokat in en träff.

Dessa träffar brukar vara närmare jul men i år kände jag för att ta det tidigare. Sen undrar jag, hur många år jag har haft dessa träffar?



Tack kära vänner för presenterna...
och för en fantastisk kväll! 

Tänk att äpplena klamrar sig fast på grenarna! Inte ett löv fanns kvar men väl frukten! 

Önskar er nu en fortsatt fin kväll och tänk på avstånd och att tvätta händerna!
Var rädda om er och varandra! Kram Annika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika