fredag 5 juni 2020

Frukost....och TBE-spruta...!!

I dag har det regnat! Ja visst behövs det, men ändå lite trist när vädret annars har varit så skönt! Men men, nästa helg skall ju värmen komma tillbaka så det ser jag framemot!

Jag var tidigare idag inne en snabbis på Torp, för jag skulle lämna tillbaka en tröja. Jaha ännu en gång har vi Corona här? NEJ tydligen inte!

Så mycket folk överallt, och det som oroar mig mest är att från och med nästa fredag så är det fritt att åka runt..om du är frisk!

Hur skall vi här klara detta, när vi redan ser att vi har så många dödsfall här i Västra Götaland!
Känns verkligen som att numera struntar människorna i att vi har Corona!

Nog om detta och nu till något mysigare!!

I går morse åkte jag och min yngsta till Gbg.  vi skulle bl a besöka min äldsta och hennes familj! Jag hade köpt med frallor så det blev gofrukost där!
Så mysigt att ses, älskar mina döttrar och deras familjer!!

När vi sedan kom hem blev det fika och efter det var det dags för mig att...


åka till apoteket och ta första sprutan för TBE. Även denna gången var jag fundersam om jag skulle utsätta mig för detta. Men nu har jag iaf tagit först och skall ha tre sprutor till.
Om jag tänker på vad som kan hända om jag skulle få TBE så är valet självklart att ta sprutorna!

Åkte sedan hem, och efter en stund for jag till Snäckan och mötte upp M-B, och där hade vi en så mysig fika. Men funderade när jag åkte hem..var tog tiden vägen? Men så är det ju när man har mycket att prata om!

I dag var det återigen dags för Stallgården! Känns som att jag har blivit en stammis där! Mötte upp A-L och så hade vi några fika timmar framför oss! Så mysigt!

Varför är jag då så mycket där? Jo jättetrevlig personal, gott till fikat och jätteskönt att sitta där både ute och inne!

Då är det alltså fredag igen..hur fort går inte tiden? Helgen tror jag blir ganska lugn och söndagen kanske jag skall försöka att ta tag i mitt hem och städa lite...ha ha..om inte någonting roligare dyker upp förstås!

Ha nu en härlig helg och var rädda om er och varandra!! Kram Annika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika