lördag 15 oktober 2016

Hösten är här...med Blåst!!

Hej på er!

Solen skiner, men denna BLÅST!! Annars har det varit femtio nyanser av grått...blåst..och kallt! Ja så är vädret här!

I onsdags morse kom lilla mamma. Så vi åkte till Överby, BlomsterLandet, åt middag på IKEA, hämtade Josefine och så fikade vi på Torp.
Mor sov över..så på kvällen drack vi ett glas rött!

Torsdag morgon åkte mor och hämtade sina vinterdäck och sedan hem.
Hon har ju bestämt sig för att sälja sin bil...så på måndag lämnar hon den!

När mor åkte, åkte jag också fast hem till Ann-Louise. När jag kom dit gick vi en långpromenad..och när vi sedan kom tillbaka smakade det så gott med kaffe!

Var där i som vanligt flera timmar!!!

I går morse sprang jag, sen var jag hos Karin och fikade. På sen eftermiddagen var Josefine och jag på Torp.

I morse var Lisa här på frukost, alltid trevligt att äta tillsammans! Sedan var vi på Torp en sväng.

Äntligen säger jag...har dom släppt på vägen ut mot Torp. Det är tunnlar som man skall passera, och den ena tunneln har varit avstängd i flera månader. Med påföljd att det varit kö ut mot Torp...men ännu värre in mot stan igen! Men nu så..slipper man det..iaf några månader..innan dom börjar med en av de andra!!

Nu mina vänner önskar jag er alla en fortsatt mysig lördag och skön helg!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

 1. Hej Annika :) Tack så mycket för fina kommentarer. De är alltid lika uppskattade ska du veta. Den här veckan är jag sjukskriven. Jag har dragits med en inflammation i vänster hälkudde i minst 2 månader. I fredags ringde jag till doktorn som sa att jag skulle sjukskriva mig själv, äta inflammationshämmande, avlasta och vila. Så nu sitter jag i sängen och försöker vara duktig flicka, men känner ju att det kryper i kroppen redan. Att sitta still är inte riktigt min grej. Hoppas att jag vänjer mig. har hantverkare utanför som byter fönster och garageport. Vädret är grått och några plusgrader.
  Det kom lite snö i fredags men det la sig inte på backen. Vintern får gärna vänta ett bra tag till.
  Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Så härligt det låter med lilla mor och alla andra nära och kära du har runt dig! Ibland saknar jag verkligen mina föräldrar och syskon i Dalarna. Är ju inte samma sak längre, att bara titta in hos varandra.
  Den där blåsten, ja... ler lite åt dina ord hos mig om stängda caféer och allt det där... Vi hade kanske tur förra året när vi var i Smögen för det var så fint väder med sol även om det faktiskt blåste en hel del. Men jag gillar att klä på mig, vara ute på klipporna och njuta av havet som är skrämmande. Bara jag får vara på land! Att sedan gå in i värmen och sätta sig vid en brasa med något gott att dricka... ja, jag gillar det massor! Och det är oftast hösten jag tänker på när jag drömmer om mitt eget ställe där nere. Vi vill gärna kunna köpa ett fritidshus så småningom och det lutar lite åt Smögen eller Hunnebostrand. Ett måste är att det ska finnas en restaurang öppen året om. Smögens hafvsbad och Bella Gästis är ju det ;) Vi kommer ju inte att flytta dit på heltid, men att kunna åka ner på helger året om... Då lever man ju inte i blåsten jämt ;) Och här hemma där vi bor där är ju alla caféer och restauranger öppna året om, så vi kan "få nog" ;) Ja, det är min dröm i alla fall att få och vi kikar lite på hemmet redan nu. Priserna är ju rätt höga förstås... men en dag kanske drömmen blir till verklighet ;) Vi hoppas det i alla fall.
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika