tisdag 8 december 2015

B12...Kärrstegen...och hemlig "låda"...!!

Go kväll!!

I dag har varit en mulen, grå och lite regnig dag! Är så trött på detta väder nu!! Jag vill ha några minusgrader och snö! Tänk så ljus det skulle bli. Som det nu är, är det grått och mörkt när jag vaknar..och sedan fortsätter ju vädret så...hela dagen.

Vaknade ja..trodde när jag tittade på klockan i morse, att den var 06.10. Låg där och funderade en stund på om jag skulle gå upp och göra frukost, men tänkte bäst att se vad klockan är..kanske 06.30!

Men icke...den var 04.20...jag hade alltså sett 2 timmar fel..ja vad gör man då?? Jo det är ju tur att jag har tv i sovrummet.

När jag sedan ätit frukost, så kom vaktmästarna och hämtade mitt gamla kyl/frys...för det har stått i hallen under natten.
Då förstår ni, att jag äntligen fick nytt kyl/frys i går...och kan ni tänka er!!! Det fungerar perfekt! Så nu har jag grönsaker längst ner i lådorna, och temperaturen är densamma i hela kylen!

Sen har jag varit på Yerba och fikat...hade med en bok..

 Satt i lugn och ro...så ljuvligt....

Hem åt middag och sedan hämtade jag Josefine, så åkte vi till Ljungskile. Jag var på vårdcentralen och fick min B12 spruta.
Kikade även på min journal och där stod det just detta med artrit. Är väl kanske i ett litet "skov" nu..för har lite mera ont och fingrarna framför allt på vä hand..är svullna...

Efter vårdcent, åkte vi till Kärrstegens gård. Började med att fika...

 Är som att kliva in i någons vardagsrum....

 När vi var klara, gick vi runt och tittade..och måste säga det...så mycket vackert det finns där!!

Måste ju visa vad jag köpte på Hemtex i går....
 Älskar denna mugg, och har tittat så länge på den....
 Den är så otroligt vacker!!!

Då var det då denna hemliga låda....

Den ser ut så här...och står i mitt vardagsrum...ev i morgon skall ni få se vad den innehåller. Eller kan någon redan nu, gissa vad det är i den??

Men nu mina vänner...så önskar jag er alla....

 och....
Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


1 kommentar:

  1. Vilket mysigt ställe ni varit på ;)
    Så mycket julmusik dom spelar på radion nu...man behöver inte ta fram sin egen julmusik, jag har en del cd skivor, men radion har ju mycket bättre tycker jag ;))...lyssnar just nu ;))....ha en fin kväll !
    Kram bia

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika