lördag 31 januari 2015

Sista januari...och ha helgen planerad...!!!

Hej på er!

Antar att många av er, har fått massor av snö, och att det fortfarande snöar hos en del av er!

Hur är då väderläget här? Vaknade igår morse upp till en vit värld, dock inte så mycket men iaf lite vitt! Just nu, kommer det några lätta flingor, men kunde ju ev bli lite mer under dagen!

Tänk att det redan är sista januari. Trots att just januari brukar var en seg månad, tycker jag ändå att den gått ganska fort!!

I går förmiddag var M-L och jag på Lejas. Sen hem åt middag, och efter det blev jag hämtade av T, så kvällen tillbringades där.

I dag har varit en riktig slappar morgon!! Frukost i lugn och ro, och just nu kikar jag lite på Nyhetsmorgon. Härligt att bara ta det lugnt!

Annars är det lite planerat i helgen. Vilket jag tycker är så mysigt. Ja, jag brukar ju även ha mina veckodagar planerade, och det är nästan ett måste för mej!
Beror ju givetvis på att jag inte jobbar, och eftersom jag är en rastlös person, så vill jag ha det så!

Vad är planerat i helgen då?
Jo om ett par timmar hämtat T mej, så skall vi åka på revy. Hans mamma håller på med just detta. Skriver manus och även låttexter. Kan säga att hon är en riktig "teaterapa"!

Sen i morgon är det öppet hus hos Josefine och Niklas. Niklas fyller år till veckan men eftersom dom jobbar som dom gör, så blir det kalas i morgon.

Sen vet jag aldrig vad som händer däremellan..kanske att jag tar det lugnt hemma, eller så hittar jag på ngt annat.

Men nu mina vänner, skall jag ta mej en kopp kaffe...så jag önskar er alla, en fortsatt mysig lördag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

1 kommentar:

  1. Hej tjejen! så skoj med revy!! vilken talang hon måste ha Ts mor..hoppas kalaset vart trevligt..vi har ju haft några som du läst här i Januari.. Ha det gott i vinterland!kram Jessica

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika