måndag 15 december 2014

Ev sista gången på Blomsterkroken...och uppsägning av internet!!!!

Go kväll!!

Blir tokig!! Hade skrivit ett lång inlägg, men så strular internet och vad händer?? Jo allting försvann!! Grrrr

Då får jag börja om igen!!

Har funderat mycket på, vad det är som gör det att jag inte bloggar varje dag?? Att det skall vara så svårt!

Hur som helst, så blir det lite om gårdagen!

Jag hasade runt hela morgonen i pyjamas och det var så skönt! Sen vid lunch tid åkte jag till Torp, dit även Anki kom, med buss från Gbg!

Har ofta tänkt på detta, att det är inga problem för henne att åka, vart som helst bara för att kunna ses en stund! Jag är övertygad om, att hade jag bott i Lappland, så hade hon tagit sig dit, bara för att vi skulle ses! Om du visste Anki vad jag uppskattar detta!!

Vi gick till Espresso House och där blev jag bjuden på fika, vilket jag Tackar för!! Tänk så fort tiden går, när man har trevligt och har massor att prata om! Vi satt och fikade i 2 timmar. Sen gick vi lite i affärer, och efter 3 1/2 tim så åkte jag hem, och Anki åkte tillbaka till Gbg, eftersom hon skulle jobba!

Tack för en mysig eftermiddag!!

I går kväll var Lisa här p¨å fika.

I morse började jag med att tvätta. Sedan kom Lisa med frallor och vi åt frukost.

Hade sedan tänkt baka och fixa lite här hemma, men valde ist att gå ut på stan, mötte upp M-l så gick vi till Blomsterkroken.

När vi satt där, så kom samma kvinna som sist, in med sin kungspudel, känner igen oss, säger " Att det är du som är allergisk" javisst säger jag.
" Kan ni gå en trappa upp och sätta er då, säger hon till oss". Varför det kan vi ju undra...jo för att hon skulle sitta där, eftersom hon får ha med sin hund. Kan ju säga att alla tittade men ingen sa någonting, utom M-l. hon sa några väl valda ord!! Så kvinnan och hennes väninna blev så sura.

Blir tokig, varför lämnar man inte hunden hemma, och varför tillåter man hundar på Blomsterkroken??

Pratade med en av delägarna som sa att dom gick upp och satte sig och hunden är på kontoret. Jag undrade hur hon tänkte med detta med hundar, hon visste inte riktigt eftersom dom tillåtit hundar i första vån!

Summan blir...det finns flera fik här i stan, så då går jag till andra i fortsättningen!
Synd...men jag vill må bra när jag dricker kaffe!!

Har sedan mailat och sagt upp mitt bredband! Blir tokig!! Att det inte fungerar som det skall!! Internet försvinner flera gånger, vilket som sagt, hände för en stund sedan!

Funderar på en iPad med mobilt bredband ist.

Nu ikv har jag varit hemma hos Lisa på kaffe. Det är bara lite fix kvar i köket. Sen är det helt klart. Det blir så fint!!

Nu har jag satt mej i soffan, precis ätit en macka och skall titta lite på tv.
Så nu mina vänner, önskar jag er alla en fortsatt mysig kväll!!

Sätt dej tillrätta i soffan, bred filten över dej, tänd lite ljus och drick någonting varmt! Ta sedan fram din bok...bläddra fram till dagens tomma blad och fyll det med saker du upplevt idag! Tänk..nu har du snart fyllt en hel bok igen!
Jag hoppas att när du bläddrar tillbaka, kan se att detta år hittills har varit bra!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

3 kommentarer:

 1. Hej!ja du både ris o ros..riset till kvinnan med hunden o rosen till din fina vän..trist med bredbandsstrul!!hoppas det löser sig!ha en fin vecka Annika <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Det låter som en riktigt äkta vän det där! Härligt!
  Jag har ju två hundar själv, men skulle aldrig drömma om att ta med dem på ett fik!!!! Jo, kanske en utomhusservering, men inte inne!!!! Speciellt inte den stora varianten på 45 kg ;) :) Det har blivit väldigt poppis att ha hundar med överallt, tycker jag. Varför???
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. :D Jag blir lika glad varje gång jag kikar in till dig Annika. Du gör så mycket trevligt och roligt av din tid. Du unnar dig livets goda. Din vän skulle aldrig åka som hon gör om hon inte tyckte om dig så mycket, tror jag :) Konstigt att det finns sådana människor lite varstans som tar sig friheter, som att tex gå före i kön. Kram Katarina.

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika