onsdag 12 november 2014

Mörkt morgon och kväll....!!

Go kväll!!

Alltså när jag vaknar på morgonen, vet jag knappt om det är mitt i natten, morgon eller kväll..så grått och mörkt är det!

Så visst behöver vi advent för att lysa upp det där mörkret! För mej hade det gärna fått vara advent i morgon..eller helst igår!! Just med tanke på att det då blir lite ljusare!! Ja inte ute alltså, eller jo det blir det ju, med alla ljusslingor osv...och inne med stjärnor och ljusstakar!!

Vad har jag då förgyllt denna dag med??

Började dagen med att vara hos frissan, redan klockan 09. Nästa gång som jag kommer dit, tror jag att jag skall byta frisyr! Fick se en bild på en frisyr, som jag tror kanske, skulle bli bra!
Blir inte lika kort som jag har nu, utan spara ut det lite, och sedan klippa det i olika längder!

Har sedan träffat Yohanna på Yerba. Såå mysigt!! och tänk att denna gången var det så varmt och gott där!

Sen har jag varit på "Artrosskolan" hade inte tänkt att gå, men gjorde det ändå. Idag var det sista gången med sjukgymn och nästa gång blir det arbetsterapeut.

Nu har jag landat i soffan, skall kika lite på tv..och det blir väl "Bonde söker fru". Nu har jag ju sett det, så då får jag ju se hur det går. Kan nog säga, att  om det kommer fler säsonger av detta program,  kommer jag inte att se det!

Nu mina vänner, önskar jag er alla en fortsatt ljuvlig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

1 kommentar:

  1. Skulle gå med Leia till Hallinden idag och möta mannen min när han kom tillbaka, men jag höll på att blåsa bort innan jag ens kom till kyrkan. Jag vände där. Och det blåste in under luvan på jackan så jag fick ont i öronen och huvudet och fötterna kändes som om dom gick baklänges. Sen har jag inte lyckats uträtta nåt sen jag kom hem. Burr, burr, burr och nu har stormen tagit i dessutom.
    Nej, fram för snö och kyla och sol!
    Kramar

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika