fredag 31 oktober 2014

"Pojken och spiken"....!!!

Go kväll mina vänner!!

I dag har det varit en mulen och grå dag, tänk vilken skillnad mot gårdagen! Men men är bara att vänta på att "novembervädret" skall göra sitt intåg! Då brukar det ju vara grått och trist!

Så vad har jag då förgyllt denna dagen med??
Efter frukosten i morse, så gick jag till Espresso House, dit även M-l kom. Så satt vi där i ett par timmar och bara hade det bra. Gick sedan hem, åt middag för att sedan gå tillbaka till samma ställe igen...fast då mötte jag upp Josefine. Vi hade en så mysig fika!

Sedan gick jag därifrån och hem till Liselott. Alltid lika trevligt och mysigt att komma dit! Säger det igen...hennes hem är så gulligt!

Nu är det soffan och lite tv som gäller...men innan jag gör det...skall jag sammanfatta en text som jag läst, som jag tycker är så bra!

 Den heter just "Pojken och spiken", så om du vill läsa hela..är det bara att söka på det!

"Ni vet ju att ibland kan man bli arg, kanske säga lite dumma saker som man sedan ångrar. Texten handlar just om det!
Pappan gav sin son några spik, och för varje gång som sonen blev arg, slog han i en spik i staketet. När han sedan kunde kontrollera sin ilska, och inte blev arg en enda dag...så drog han ut spiken igen.

Vad jag vill säga med detta är, tänk så många hål det var i staketet, och dessa hål kan ju liknas vi ärr. Så hur många gånger man än ber om förlåtelse för någonting man sagt eller gjort, så finns ju alltid ärren kvar där!

Så var rädd om dina nära och kära, se dom som en gåva du har...och var rädd om den gåvan"!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


1 kommentar:

  1. Ja så sant som det är sagt Annika! Hoppas du får en fin allhelgona lördag också! Ska snart iväg till kyrkogårdarna ♥ Kram Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika