söndag 5 oktober 2014

En "magisk" dag...och ännu en ljuvlig oktoberdag!!!

Hallojsan på er!!

Börjar med den magiska dagen!!!

Åkte med Lisa till hennes föräldrahem. Detta hus ligger nära vägen..och ändå längst in på en grusväg! Huset är inte så stort, men tomten är desto större. Eftersom vädret är och har varit fantastiskt, så var även det, denna dagen!

Gick runt i trädgården och tittade och njöt av lugnet. När vi sedan kom in, tändes det en brasa.

 Eftersom jag inte fick hjälpa till, så var det bara att sätta sig vid bordet, och vänta på att den hemmagjorda pizzan skulle vara klar! Den smakade så gott.
 Vi satt där länge och pratade. Om livet och hur det varit och hur det är nu. Låter kanske djupt, men det blir vad man gör det till.

När vi åkte hem, hade det börjat skymma. Stannade till på kyrkogården och gick till minneslunden, där Lisa tände ett ljus för sin mamma.
Det var en stilla, lite kylig kväll. Himlen var så vacker och det enda som bröt tystnaden var vattnet som porlade, och gässen som bildade ett långt v, ovanför våra huvuden! Måste säga att det var "magiskt" att stå där!
Titta och lyssna på allt det vackra! Även en kyrkogård i skymning kan vara vacker!

I går kväll när jag kom hem från T, hade grannarna både på baksidan och framsidan fest!
Kunde inte ha öppet sovrumsfönstret, eftersom grannen mitt emot, hade sitt på vid gavel och därtill hade musiken på högsta volym. Kan säga..att jag är ingen älskare av techno!!!

Sen har det flyttat in en ny granne i huset där jag bor, och där var FEST, undra hur många ungdomar där var, som förde ett jä...liv!!
Det syntes på gräsmattan i morse att det varit fest...låg massor av burkar, vilket vederbörande fick plocka upp!!
Säger då det! Folk får gärna ha fest!! Men sköt den och spela normalt!!

Tog det lugnt i morse. Sen kom M-l så vi åkte till Svenskholmen, gick därifrån och strandpromenaden till Snäckan.


 Det syns inte på dessa bilder, men kan säga att fartyget var Stort!

Vi satt ute i solen och njöt av kaffet, och när vi sedan gick tillbaka, så kommer man plötsligt på, oj så gula löven blivit...

 Och så många som täcker marken! Kan säga att jag blev runt 4 år igen! Så kul att sparka runt i löven..:-)

När jag sedan kom hem, fortsatte jag att njuta av vädret, på balkongen! Han även med att prata lite med granndamerna, som bott i fastigheten i 50 år. De hade aldrig upplevt en sådan stökig kväll som i går!!

Nu mina vänner skall jag dammsuga lite, så jag önskar er alla, en fortsatt skön kväll!!

" Du vet väl om, att just du är värdefull för så många! Så just därför skall du vara rädd om dej, för det finns ju bara en som du "!!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

 1. Hej! kan verkligen känna vilken fin dag ni hade ute på landet..o njuta av god pizza! hemmagjord dessutom :) fester är kul!! men inte som du skriver med sånt jäkla liv!! då blir jag grinig!! som jag bor nuförtiden (i radhus) så händer det sällan,men jag minns hur det kunde vara! nu börjar det skymma redan?"! ja vart tar en dag vägen! kram Jessica ps!jag kom ur morgonrocken :)) men följde inte med pojkarna /ds

  SvaraRadera
 2. Åhh så mysigt hos vännen! Har nästan likadan braskamin! Ja tur att man bor i skogen så man slipper stökiga fester...mn orkar inte riktigt med det längre:) Kram på dig vännen min ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 3. Låter som en toppen toppen helg! ja, förutom grannarnas fest då ;)
  Kram och ha en fortsatt fin måndag!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Rajtantajtan i ditt hus! Men händer det bara en gång på 50 år får det väl vara. Bara dom plockar upp efter sig! Skämmes.
  Vilken mysig helg och där i huset på landet verkar det ha varit jättemysigt. Och jag skriver under på att den båten var stor! Det förstår man om man sett bron i verkligheten!
  Underbart väder har vi haft och idag ganska OK.
  Kramar

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika