lördag 4 oktober 2014

" Gone girl "....och en så mysig lördag!!!

Hej på er!!

Som jag skrev igår, skulle T och jag på bion. Vi såg den här.....

 Det är en amerikansk thriller som är baserad på en bok, med samma namn. Jag har inte läst boken. Thriller...ja det kan man verkligen säga!! Filmen är 2 tim och 25 min, kan säga..jag tittade inte på klockan en enda gång!
Har du möjlighet, se den! Skulle vara intressant att få veta vad just du, tycker om den!
Vad tyckte då jag?? Jo, att den var bra, och som sagt verkligen en thriller!!

I dag har det varit +20c har varit precis som en sommardag!! Helt fantastiskt!!

När jag kom ut i morse, för att springa en sväng, tänkte jag...vilken dag det kommer att bli! Klockan var inte ens 07.30 och det var redan +15c.

Sen kom Lisa med frallor och kanelbullar, så vi åt frukost. Tänk att det skall smaka så gott med frukosten efter löpningen och vilken lyx med färska frallor! För att inte tala om nybakade kanelbullar! Var ju bara tvungna  eftersom det är " Kanelbullens dag "!

Sedan åkte vi till IKEA, gick  där länge och tittade. Sen vidare till själva Torp, och där gick vi i flera timmar! Fikade, och innan vi åkte hem åt vi middag på Coop.

 Jag tycker det är perfekt när man själv kan beställa och få plocka ihop vad man vill äta!

När jag sedan kom hem, skulle jag ta fram mina lila gardiner. Fick för mig, att dom skulle jag hänga upp i köket. Hittade jag dom?? Nej, varken i skåpet eller på vinden! Så förmodligen slängde jag dom, sist när jag var till tippen!! Säger då det!!

Om en stund skall jag gå hem till T, så mina vänner, jag önskar er alla en fortsatt mysig lördagskväll!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika2 kommentarer:

 1. Hej och halloj på dej. Låter trevligt med den filmen.. Har tänkt lyssna på den som ljudbok, så det låter ju lovande om den verkar så bra ju :-) Å vädret är ju helt underbart. Vilken sommar och "höst" vi haft hittills.
  Mm, maten såg ju oxå fantastiskt god ut.
  Ha en fortsatt bra lördag och helg.
  Kram från Annci

  SvaraRadera
 2. Goaste Annika! Tack för titten o komplimanger om far! Ja han är för söter:) Åh vad du har grejat då...Vi ska se på bio i veckan men den med Mikael Nykvis...hahahaha kommer inte på den nu! Ha det kul i kväll vännen♥ Gunilla

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika