lördag 12 juli 2014

Present...och alldeles underbara dagar...!!!

God morgon!!!

Alltså vilka dagar vi haft...och har..iaf även idag!!

Var ute redan vid 06.00 och sprang. Jag vaknar ju tidigt och sedan är det så skönt när träningen är gjord! Eftersom det är så varmt, på dagarna och kvällarna så gäller det att passa på tiidigt!

Har redan ätit frukost och duschat...så nu sitter jag och slappar lite.Skall senare fika med Liselott, annars blir det nog en lugn dag!

Backar tillbaka som jag brukar...till gårdagen!

Vaknade 04 i går morse..så varmt..och det hjälper inte att ha öppet fönstren och balkongdörren, lika varmt ändå! Men klaga...nej älskar det ju...fast kanske inte när jag skall sova!

Eftersom jag var uppe så tidigt..blev jag ju klar med allt...innan morgonen ens hade börjat...fniss.

Gick ut en sväng på stan och såg till min glädje att Espresso House, öppnade klockan 08.00. så då satte jag mej där i solen och njöt av...

 Mysigt, satt där i lugn och ro..åt frukost och läste GP.

 Var sedan hos Karin och fikade..som alltid lika trevligt och mysigt! Passade även på att stanna till på Torp och handla lite.

Fick en present igår, som jag blev så glad för! ....

 Alltid trevligt med överraskningar!! Sen det bästa av allt, är ju berlocken...man kan se den som en stjärna/sol...och att kanske vara det...i någons liv...är inte illa...haha

Kvällen  tillbringade jag sedan hos T. Vi såg dom sista avsnitten av " Game of Thrones " Så bra serie! Nu blir det väl att vänta ett helt år igen..på fortsättningen!!

Nu mina vänner skall jag kika lite på Nyhetsmorgon... och bli lite imponerad av Lena Matthijs...som är polis och författare!!

Så jag önskar er alla, en fortsatt...Helt underbar dag!!

 Tänk..det är en del av dessa ord...som jag ofta skriver här!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


3 kommentarer:

 1. Härligt med presenter! :)
  Jag såg också henne på nyhetsmorgon imorse, imponerande :) Tänk att hinna med allt :)
  Kram och ha det gott!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Annika! så fin berlock!! helt underbar...förstår du blev glad :) tack för dina krya hälsn! det går på rätt håll,men hostan om nätterna är jävelusisk!! sen denna trötthet..men febern är borta nu i af..ja vilken start på sommaren..Man skall uppskatta att vara frisk <3 så nu längtar jag efter en sådan där go fika ute i det fria utan hosta :))) o längtar efter havet...var rädd om dig finaste du <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej annika! Skrev några rader till detta inlägg men försvann det då tro?Jättefin berlockdu fick...Stor kram Gunilla

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika