onsdag 18 december 2013

The hunger Games 2...och Göteborg...!!!

Go kväll på er alla!!

I går kväll, var T och jag på bion.

 Såg denna film...var sååå bra!!! Gillade även 1:an, men tyckte denna var bättre!

I morse vaknade jag till en grå och mulen dag. Men vad gör man då...en helt vanlig onsdags? Jo då förgyller man sin dag, och åker till Göteborg!

 Började med fika, på favoritstället...

Sen blev det en tur på stan...

 Gick bl a till Balders Hage...
 Gick sedan förbi dessa ljuvliga blommor..!!

Var inne i Saluhallen, njöt av alla dofter och allting runtomkring! Fortsatte sen lite på stan, tittade in i lite olika affärer.

 Blev lite sugen på lunch, var gick jag då? Brist på fantasi, tillbaka på samma ställe...hihi
Var så skönt att bara strosa runt! Ingen stress, utan gick i lugn och ro, Tittade däremot på alla andra, som stressade, och jag kan tänka mej, att många var och köpte julklappar!

När jag sen kom hem, gick jag vägen om Pias jobb. Efter det, hem packade upp det jag hade köpt, och kollade posten.
Då låg bl a detta kuvert där...


Tänkte...vem skriver Fina? När jag öppnade, låg detta ljuvliga kort däri...

 Detta var från underbara och goa bloggvännen Gunilla! Hon har bloggen " Gunillas ljusglimtar" Om du inte har läst den ännu, så GÖR det!!!
Tänk, en människa som jag aldrig hade lärt känna om det inte varit för, just bloggen! Är så glad och tacksam, att vi lärt känna varandra!
Så jag niger och säger TACK Gunilla!! Du har ett så stort och varmt hjärta och trots dina bekymmer med hälsan, så tänker du ändå på och bryr dej  om oss andra!!


 Måste ju visa ett julkort till...så mysigt!! Tack, Josefine och Niklas för det!!

Nu har jag hamnat i soffan, och här skall jag sitta tills John Blund, kommer på besök!
Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!


 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


7 kommentarer:

  1. Hej! du o jag brukar vara i Göteborg ungefär samtidigt :)) Baldershage är så mysig butik tycker jag!sen bara att strosa där gillar jag!vimlet o pulsen :) fick också ett kort från goa Gunilla i dag,tänk vilka trevliga vänner man har här i blogglandia..må så gott o godnatt

    SvaraRadera
  2. Åh tack gulliga du...Jag gillar verkligen att få ge...Kul du blev glad. .fast nu skräpper du om mej alldeles för mycket, hihi..Va mysigt att bara strosa runt o se alla andra som stressar:) natti med dej ♥Gunilla

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig dag du hade i stan! Jag ser allt var du fikade och åt lunch. Var du på deras stora nya, Skandinaviens eller är det Nordens största kafé, läste jag nånstans, på Avenyn? Jag har varken sett det eller varit där.
    Vilka fina julkort du fått!
    Idag är det muntert väder, eller hur.......men det är som det är och vi har tak över huvudet och mat på bordet och kläder, så inte ska jag klaga. Egentligen tycker jag det är ganska mysigt men jag blir trött......
    Kramar stora

    SvaraRadera
  4. Det var nog den största bulle jag sett i mitt liv! Och tro mej jag gör stora bullar när jag bakar! hahaha Har inte sett de filmerna. Något för framtiden blir det :o) Härliga bilder och fina kort! Underbart!

    Ha mysig dag!
    Kram
    Monika

    SvaraRadera
  5. Ser ut som du hade en toppendag. Jag kan tycka att det är lite jobbigt med stressande människor. Blir gärna att jag hänger med i deras takt och det var ju inte alls meningen, haha.
    Goa Gunilla! Vilket fint kort du fått av henne.
    Hoppas du har en fin kväll också.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig dag du hade!
    Visst är det roligt att få julkort! Det känns som att de är på väg att försvinna, i dagens moderna samhälle med e-post…. Synd…
    Kram och ha en fin kväll!
    /Maria

    SvaraRadera
  7. Åhh tack gulliga Annika för skrytet om mej! Tycker det är roligt att glädja andra...Hoppas du får en fin lördag gumman ♥ Kram Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika