tisdag 27 november 2012

Mer än 35 år sedan...!!!

Hej därute i regnet...!!
Ja ni läste rätt..vädret är detsamma...som det varit.. den senaste tiden...!!

Vad menar jag då..med denna rubrik...?? Jo kom på..att den 26:e november..var det 35 år sedan jag slutade polisskolan...!!
Hur är det möjligt..Anki..att det är 35 år sedan...?? Var har dessa år tagit vägen...?? Jag minns avslutningen.. som om.. den hade varit igår...!!
Tänk så länge vi känt varandra..och ännu en gång delat både glädje och sorg...!! Jag är.. som du säkert redan vet...såå Glad och Tacksam att jag har dej som vän!!!

Sen det som är liite tråkigt..är ju att jag inte har kunnat jobba.. på flera år..utan är sedan lång tid hemma..pga mina dåliga leder...bl a...!

Sov ganska länge i morse...sen upp och gjorde frukost..som min vän och jag åt i lugn och ro. Efter det åkte vännen hem..och jag träffade Åsa...så vi gick till Lejas...!! Trevligt som alltid!!

Sen om en stund skall jag träffa Ann-Louise på Yerba..blir nog som vanligt..en låång fika...och ikväll..skall jag hem till Lisa...så mysigt!!

Ja mina vänner..det var min dag..i stora drag...!! Som ni säkert redan har förstått...så är mina dagar.. i regel kantade av fika..eller lunch....!
Det är  bl a detta..som berikar mitt liv..att just träffa goda vänner...eller min älskade familj!!!

Nu önskar jag er alla...en fortsatt..fantastisk tisdag!!!

Har tänkt lite på det här med Julen....!!
Om DU fick önska dej någonting i julklapp..så undrar jag vad det skulle bli..??

Ett smycke...kläder..inredningsprylar...eller någonting annat...eller kanske skulle du kunna säga som min lilla mamma..." Jag önskar mej ingenting..det viktigaste är..att vi får vara tillsammans..."!!! Du kloka..lilla mamma!!

Eller.. DU kanske skulle kunna.. önska dej..julstämning året om...!!

Tänk sen också på...Att den glädjen DU ger andra...är den glädjen..DU får tillbaka!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


5 kommentarer:

 1. Jodu, tiden den går!
  Hoppas du har en fin dag i mörkvädret.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Ja Annika vart tog dom åren vägen. ✌Många år men trots det känns allt tydligt, avslutning mm. Jag får jobba för dig också kära kollega. Ha det så bra. Ses snart hoppas jag. Skall kolla datum och återkomma. Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Hej Annika
  Klok liten mamma du har
  Så fint du skriver
  Tänk värda ord...
  Önskar dig en fin Onsdag
  Kram
  Sus

  SvaraRadera
 4. Hej! så fint inlägg..<3 vänskap är något man vårdar ömt,som för mig vore otänkbart att vara utan,det ligger såklart utanför familjelivet!säkert är du en lika fin vän som du beskriver dina ;) ja du jag önskar inget till Jul,dels byter inte vi vuxna,sedan så kommer jag inte på något särskilt..blir glad av en blomma i sin enkelhet.kram o godnatt från Jessica

  SvaraRadera
 5. Gomorron! Oj samma år som jag fick min son då! Förstår att det känns jobbigt att inte kunna jobba längre.
  Skönt du har alla vänner o familj runt dig:) Nu ska det bli kallt o snö lagom till Gunilla sätter sig på planet,är lite pirrig nu Annika! Blir för sällan sånt här förstår jag nu,haha,vaknar väldans tiiidigt o planerar i huvvet:) Kram Gunilla

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika