onsdag 28 november 2012

Godmorgon....!!!

"För jag har bara...regn hos mej"...och  +1c...emigrerar snart...!!!
Vad är på allas läppar...jo just det...vädret...!! Jag VILL ju ha snö...!!! Ja.. ja..ännu en gång..nog om vädret!!

Vaknade tidigt...åt en ljuvlig frukost i skenet av bara...levande ljus...så underbart!! Det är iaf en fördel..med vädret..att man kan tända..massor av ljus..vilket höjer mysfaktorn...massor!!

Efter frukosten..fick jag..kaffebesök...såå mysigt!! Sen har jag bytt gardiner..i kök och sovrum...men ljusstakar..får ännu en gång vänta.. tills fredagen!

Vad händer annars idag då....?? jo jag skall fika med Marianne...och sedan efter det...skal jag hämta Yohanna.och vi skall ta en tur till Torp!

Sen tror jag...att resten av dagen..blir lugn och skön...tar nog kanske en tur till BlomsterLandet..måste ha ngt nytt..till köksfönstret..!!

Skulle köpt julstjärnor..härom dagen..men gillar dom egentligen inte...!! Som tur var...att Yohana med..och hon sa liite försiktigt...Lina är allergisk mot julstjärnor......
JA just det...vet ju hur det blev förra julen...då åkte julstjärnorna ut på balkongen..med en rasande fart!!!
Så nu..behöver jag inte fundera.. på julstjärnor mera....!! Blir nog en orkidé eller två..ist...vilken är mycket vackrare!!!

Nu skall jag ta en stor kopp kaffe...och en mjuk pepparkaka till det....!! Så jag önskar er alla...en fortsatt härlig dag...!!

Kom alltid ihåg..!!!
Att Leva Det Livet.. Du Älskar...och Framför Allt..Att Älska.. Det Livet Du Lever....!!
Jag tänker ofta på det..att hur jobbigt ..saker och ting ..än kan vara ibland..så Älskar jag Livet..och försöker att alltid.. göra allting.. till det bästa!!

Jag tror verkligen att jag lever efter orden...Carpe Diem..och jag hoppas mina vänner...att ni också gör det...så mycket som möjligt!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


6 kommentarer:

 1. Tack goa Annika för gullig kommentar hos mej! Jaa jag är förundrad själv att jag äntligen klarat av det men det svåra kommer väl sen...Jaja en dag i taget nu! Hahaha,ska säga till gubben att ´han får passa sig där nere nu när frugan kommer i 42 i bikini!! DU i många år sen jag var på Skansens julmarknad,På hotellet där så hängde dom vita amaryllis upp o ner i fönstren med röda fina band i löken...är såå fint bara ett förslag!! Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 2. Åh.. så fint du skriver... kära vän.... :)
  Ta hand om dig du med och hoppas du får lika vitt och vintrigt och glittrigt som jag har här, ..ett snötäcke lagom tjockt och någon minusgrad.. perfekt tycker jag som omväxling till smuts lera och mörker...

  Önskar dig en finfin dag vännen
  Ann-Louisekram <3

  SvaraRadera
 3. Javisst ska vi vara rädda om varandra så långt det går..
  Som du säger är det allt tur att det finns så mycket ljus i olika storlekar och former.. Den här årstiden gör en ju smått deprimerad, så mörkt som det är..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! äntligen lite snö!! genast blir det mysigare ;) önskar dig en fin 1 adventshelg!kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Hej goaste du!
  Tack för dina fina kommentarer. Alltid lika värmande. Jag gillar heller inte julstjärnor och jag tycker det finns så många andra fina blommor man kan ha isället.

  Önskar dig en mysig helg och att du får lite snö du med.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Vill önska dig en skön och trevlig helg. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika