lördag 17 september 2011

Godmorgon på er.......

I morse när jag klev upp var det "bara" +3c..men solen skiner och det är vindstilla!! Ser ut som om, det kanske kommer, att bli ännu en underbar dag!

Jag har redan fixa lite..inför dagens "lilla" kalas. Döttrar och respektive kommer hit i em..och jag tänkte bjuda på lite italienskt....gör det lätt..blir en buffé!!!

Men först nu på fm..skall nog Yohanna och jag ta en fika....och sedan kanske..jag kan fjäska, liiiite!! Att hon hjälper mej med mina fönster....!

Nu har jag avnjutit min frukost..och skall strax fixa till mej lite....

Önskar er alla en underbar lördag!!!

Fånga och skapa din egen dag. Eftersom dagen..blir precis vad du gör den till..så kära vänner...gör det bästa av VARJE dag!!!

Måste bara avsluta...detta klipp...ja jag vet..att jag haft med det förr..men det säger..en del..eller kanske allt..hmmm...om bloggerskan själv...:)




Kram/Annika

5 kommentarer:

  1. ja den bilden säger mycket;) Perfekt med en Italiensk buffe- mums. Ha en fin fin lördag. Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Gomorron vännen ! Va skoj med kalas.Är ju alltid så skoj.Härliga ord du visar.Ha nu en härlig dag i det fina vädret gulliga du .Mys och njut var rädd om dej .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Morrn Mysan. Ja sovmorgon idag äntligen. Kalas jo de låter de. Härlig kväll som väntar, kul. Ja varför ska de vara såå förbenat svårt att lyssa på den rösten. Tänk så många ggr man struntat i det och sen har de gått så fel, ja du. Det är ju lika med det där att första tanken oftast är bäst också eller hur. Man kanske ska sätta munkavel på sig själv en dag och testa. Ja nu bara pratar jag , hahaa. Nää ha nu en underbar dag hjärtat..

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  4. Kikar in och önskar dej en underbar dag:)
    Ha de så bäst vännen.
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  5. Mmmm låter gott med kalas! Ja i dag får man passa på att njuta av solen för man vet aldrig när den dyker upp igen....

    Va rädd om dig!
    kram wivi

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika