söndag 14 mars 2021

Att älska en "vovve"...!!! och Turbulent höst....!

God förmiddag denna söndag!

God söndagsförmiddag på er!

Hoppas att ni har det bra och att ni mår bra! Vet inte om jag ännu en gång skall skriva ngt om Corona? Jo det jag kan undra är, var är vaccinet och varför tar det så lång tid och varför får vi inte dom doser som vi i Sverige har blivit lovade?? Undrar också, varför gick vi med i EU? Eller den frågan har jag ställt mig tusen gånger, inte bara nu!

Hur som helst nu lämnar jag detta ämne!

Dagarna försvinner så snabbt och jag kan inte fatta att vi är i mitten av Mars redan! Men ser man till vädret så kanske man kan förstå det. I torsdags morse när jag vaknade hade det kommit en del snö, sedan snöade det tills på eftermiddagen då det övergick i regn...så på fredag morgon hade vi inte ett enda korn kvar!

Denna vecka som har gått har det varit sparsamt med fika, men det har iaf hänt vid ett par tillfällen! Bl a var jag iväg i fredags morse och fikade själv på E H, kände verkligen att jag behövde det, och det var bara ett par till där, som gick när jag kom.

Hösten har ju varit turbulent och egentligen ända fram tills nu! Men nu är det lugnare så jag tar en dag i taget. Tänker då mest på det som hänt med min lilla mamma! Men vet ni vad, nu har hon bara hemtjänst på morgonen, de kommer bara och bäddar, och sedan har hon kvar hjälpen med städ, att handla osv, för övrigt klarar hon sig själv. Vi har även tagit bort matleveransen för numera lagar hon sin egen mat, och är uppe hela dagarna, så det känns så skönt!! Nu väntar jag bara på att hon skall säga...nu har jag bakat en kaka! Då vet jag att hon är sitt gamla jag igen, även om hon har sin värk!

Veckan som har gått har jag passat..ja vem tror ni?? Jo just det, han på bilden nedan!

Då var det denna underbara vovve som jag skall skriva om...


 Älskade lilla Loke, som nu har hunnit bli 1 1/2 år. Tänk att man kan älska en vovve så som jag gör! Han är överlycklig när vi ses, vi går våra promenader och han uppför sig galant. Möter vi en annan vovve som tex skäller, sneglar han bara lite på den och så går vi vidare. Visst är han lite busig fortfarande, men han är ju fortfarande ung! Han älskar att jobba med sin nos! Just detta att gömma godis som han sedan letar upp, får honom bara att bli så stolt!

Jag kan bara säga att åhh som jag Älskar denna jaktlabbe!!!

Önskar er alla en fortsatt fin söndag!

Var rädda om er och varandra!! Kram Annika

 

1 kommentar:

  1. Så skönt att din mamma har blivit bättre, och klarar att fixa lite själv. Det är värdefullt och att hon blir inte stillasittande.
    Det är så roligt med djur/hundar helst. De är så tillgivna.
    Jag hoppas att vi kan ses någon gång, precis som du skrev på min blogg.
    Ha en fin vecka. Kram Katarina :)

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika