söndag 22 november 2020

Corona ökar... Jul pyntat...och Jul bakat...!!!

 God eftermiddag!

Ännu en BLÅSIG dag, men det regnar iaf inte! Alltid något!

Vet snart inte vad jag skall säga om Corona läget och kanske skulle jag inte skriva om det här, men känner ändå att jag måste! I alla fall lite. Det ökar ju, här i stan och där min lilla mamma bor, har det stängt vissa klasser, samt vårdcentralen. Den är bara öppen för akuta fall. Känner att hur skall det bli, och hur blir julen? Ja ja ingen idé att fundera på julen kanske, men det är ju snart bara 1 månad kvar!

Så det var lite om Corona.

Annars vad har jag gjort? Jo umgås fortfarande hemma med dom som jag brukar umgås med. Jag har även varit hos frissan, klippt mig lite och blekt några ljusa slingor.

Sen var det ju det där med bilder, som jag så gärna skulle vilja visa er, men kan fortfarande inte lägga över dom från min telefon och till datorn. Min yngsta har lovat att hjälpa mig, så någon dag kommer ni att få se en hel bildkavalkad!

Jag har ju jul pyntat med mina tomtar och har även satt upp min lilla gran i sovrummet, och det skulle jag vilja visa er, men som sagt ni får vänta eller så leta upp mig på instagram.

Jag har även bakat. Mandelmusslor vilket jag tycker är så gott med en klick sylt och grädde i. Sen har jag även bakat bruna bröd, och Silviakaka.

Idag har jag också bakat, och det blev lussekatter med saffran. Gjorde inte så många för en del gillar ju inte saffran. Tänk det gjorde inte jag heller förut, men det är någonting jag lärt mig äta, som en del annat jag lärt mig tycka om.

Veckan som kommer nu får jag åka hem till min mamma någon dag, dels handla och sedan hänga upp julgardiner. vet inte om hon klarar av att sätta upp ljusstakarna men det tror jag nog för nu är hon iaf som vanligt, och sen väntar hon på röntgen av sin höft. Hon har ju fått vissa hjälpmedel och det är ju fantastiskt.

Men jag kan fortfarande bli så arg, när jag tänker på hur en läkare kan skriva ut morfin för det onda i hennes ben. När hon bara äter en liten tablett för sitt blodtryck! Undra på att hon blev som hon blev!!

Tänk..nästa söndag är det Första advent! Hur fort har inte detta år gått, och jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att nästa år blir bättre!!

Nu önskar jag er alla, en fortsatt fin söndag och start på veckan!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika