torsdag 12 mars 2020

Kusten...och Corona...!

Go kväll!

Ja mina vänner, vad skall vi säga om detta corona virus som sprids i världen? Det är fruktansvärt även om jag inte känner någon rädsla, så är det ändå otäckt.
Samtidigt känner jag att det är lite hysteri när hyllor i affärerna gapar tomma, och just detta att matas med det överallt.
Men jag Förstår givetvis att vi behöver information, samtidigt som jag tycker att vissa saker varit väldigt slappt här i Sverige, och att åtgärder kommit alldeles för sent!!

Vi hör ju hur det smittade antalet stiger, och någonting som jag inte förstår det är varför man tex åkt till Italien när man visste att det var smittorisk där! Inte bara det, varför åker man utomlands nu överhuvudtaget?
Ja vi får se hur detta slutar!
Men som sagt, för de som inte har någon bakomliggande sjukdom eller är äldre..så är det ungf som att få influensa, om man blir drabbad!

Nog om detta...

Här har det varit som vanligt...förutom att faster är tillbaka på sjukhuset igen. Var där igår men från och med idag så är det besöksförbud på avdelningen.

Fikat ja det vet ni ju att jag gör!

Helgen som gick åkte jag hem till lilla mamma och jag stannade där ett par dagar! Finns alltid lite saker som jag kan hjälpa henne med.

Jag åkte hem i tisdags och innan jag åkte hem fikade vi på Hamnbageriet...och som vanligt gjorde de en laktosfri semla till mig...


Ja det var ett litet inlägg från mig...så jag önskar er alla en fortsatt fin kväll och helg!

Var rädda om er och varandra och tvätta händerna ofta..och har du minsta tankar om att du kan vara smittad...stanna då hemma!

Kram Annika



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika