tisdag 5 mars 2019

Mars månad...och Fika, fika och fika!!!

När jag gick upp i morse trodde jag först att det var dimma, men när jag sedan tittade ordentligt såg jag ju att det snöade och hade snöat!
Så nu är det vitt på bergen, men annars slask och så kallt! Blåser och vinden är iskall!!

Jaha, då var det mars månad, eller rättare sagt några dagar in i mars! Ja tiden står ju inte still precis utan försvinner i en rasande fart!

Jag förgyller mina dagar och i fredags var det det demo på Coop. Denna gången var det Crush halstablett i tre olika smaker, med en mjuk seg kärna. Den är så god!! Nej jag är inte sponsrad!! Ha ha...

Sen har det varit mycket skidor på tv i helgen så där har jag suttit och tittat lite. I lördags kväll var det andra chansen till melodifestivalen, och jag kan säga att jag har inte tittat tidigare!
Men i lördags var jag hos Lisa och då kikade vi på det. Hon hade gjort tacos och jag hade med vinet!

Söndag morgon var både tidig och slapp för jag kikade lite på Vasaloppet.
Sedan åkte jag till Torp. Susanne och jag fick äntligen ihop det, och hon har verkligen försökt tidigare, men jag har inte kunnat. Men i söndags var det dags!

Som alltid lika trevligt och många goa skratt.

 När vi sedan skildes åt gick jag och handlade lite, innan det var dags att träffa Älskade Josefine. Så då var jag tillbaka på E H en stund igen!! Gäller som sagt att förgylla dagarna!!

I går morse tvättade jag och sedan hem till  Liselotte innan det var dags för dr och  mitt öra. Hade lock för det, och jag drabbas ofta av vaxpropp som måste sugas ut.

I förmiddags var Liselotte här, det är ju fettisdagen så vad passade då bättre än...
minisemlor. Efter fikat gick vi lite på stan, men som sagt så kallt!

När jag skriver går på stan kan man ju tro, dels att stan är stor och att vi sedan har massor av affärer!
Men det är en mellanstor stad och de flesta affärerna i centrum har stängt! Sedan att torget och gågatan rustas upp för flera miljoner är jättetrevligt och fint! Men man kan ju undra för vem??

Nu bygger ju Torps köpcentrum ut, och det skall vara klart nästa år, så då tror jag att det blir ännu mindre inne i stan!

Nej nu skall jag fortsätta att städa!
Så jag önskar er alla en fortsatt mysig dag!

Var rädda om er och varandra!! Kram Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika