onsdag 6 juni 2012

Såå Tacksam och Glad....samt Nationaldagen..!!

Tanken slår mej ofta....!!

Hur bra jag har det..och vilka underbara nära och kära..som alltid finns där!!

Visst..min kropp är väl inte den.. som mår bäst..men jag är så tacksam..att jag varje dag kan ta mej ur sängen...ta min löptur och fungera bra..som människa!!

Jag har mina älskade döttrar..som ALLTID finns där..beredd att sträcka ut en hjälpande hand..om jag behöver!!

Jag är så oerhört glad och tacksam...att just ni..Yohanna och Josefine..är mina döttrar..och som ni redan vet...
Jag Älskar er av hela mitt hjärta!!

Sen har vi alla mina goda vänner...tänk vad ni betyder för mej....eftersom jag är hemma varje dag..eller hemma och hemma...fniss..men att jag inte jobbar...
Så betyder ju vännerna extra mycket....!! Bara detta att ses över en fika eller en lunch..det är guld värt för mej!!

Så mina vänner....Tack för att ni finns...!!!





Nu till dagen idag.....

6:e Juni och Sveriges nationaldag.......!!

Godmorgon på er alla.....!!!

Jag har varit ute och sprungit ..en lång sväng nu på morgonen.....tanken slog mej...det är Sveriges nationaldag...flaggas det runt om i stan...??
Nej..inte på speciellt många ställen...jo bl a utanför polisstationen..och då kände jag mej stolt...att det iaf var någon som flaggade.....!!

Tänkte på Norge...och norrmännens firande..vilken skillnad!!!

Idag har vi sol..ännu så länge..med det blåser...som....!!

Jag har avnjutit min frukost...och skall snart gå och fixa till mej...
Yohanna, Josefine och jag skall ta en tur till Överby sen...tvärtemot alla andra...som firar...så åker vi till ett köpcentrum...hi hi..

  Jag önskar er alla...en fantastisk dag!!!

Det är bättre att ha få vänner...som du vet alltid finns där...och ställer upp...än att ha många...som sällan eller aldrig ställer upp för dej..men som vill och förväntar sig...att DU alltid skall finnas där!!

Njut av dagen med nära och kära....och gör dagen till den bästa...!!
Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

9 kommentarer:

  1. Tack för du finns själv vännen.Du är bara så himla mysig och gullig .Ger fina och rara kommentarer och jag blir alltid så glad.Ha nu en fin dag rara du .Mys och njut.Ha en fin nationaldag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. :O) Glada och alltid positiva du. Det är alltid roligt att läsa din blogg Annika. Jag uppskattar den och dig. Ha en fortsatt bra nationaldag. Kramar Katarina :O)

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken fin läsning du bjuder på! Det är viktigt att känna tacksamhet över allt fint man har! Jag tänker också ofta så att jag är lycklig och glad över det fina jag har runtom mig. Om man värdesätter och är tacksam över sånt, så tror jag man blir en bättre människa än om man bara tar allt för givet, och ständigt jagar efter mer... ;)
    Ha en fin nationaldag fina du!
    Kram / Maria

    SvaraRadera
  4. Du har så rätt i det där sista. Och nog har man mycket att vara tacksam för, ändå gnäller man rätt ofta! Att bara vara född i ett fritt land är väl något att vara tacksam för?!?!
    Vilken underbar färg det var på den rosen.
    Hoppas du haft en fin 6 juni så här långt.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  5. Ja, så känner jag också. Även om man är sjuk så väger det upp så mycket att ha sina nära och kära omkring sig.:-)
    Äkta vänner ska man verkligen vara tacksam över. De växer ju inte på trän.:-) Kram till dig gumman.
    Stina

    SvaraRadera
  6. Hej vännen! Du skriver alltid så varmt om dina döttrar, är så fint att läsa det! sedan jag började jobba med handikappade så har jag insett att man inte ska gnälla, är det några som har det jobbigt så är det de, alltid måste de ha någon som hjälper dom med allt, alltid finnas där! Hoppas nu ni hittade något fint på Överby! Ha en fin kväll! Kram Iréne

    SvaraRadera
  7. Så fint du skriver nu igen vännen. Du är en förebild. Jag vet inte varför du inte kan jobba men fast du har en sjukdom/kropp som inte hänger med så är du alltid så positiv. Så skulle flera vara.Du är så duktig med din löpning.
    Ha det toppen och sköt om dig
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  8. Hej Mysan...TACK för att du finns och sprider din värme och kärlek till livet. Önskar dig en forsatt skön kväll och var rädd om dig. Vet du jag har allt tagit en liten tur på löpbandet ikväl..Mallig såååååå..

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  9. Ja du är så go med dina inlägg...Man får alltid en extra tanke på hur bra man har det! Jaa denna gökottan är lite speciell minsann...hahaha..Förr var det mer fart i oss kärringer men roligt har vi nu med! natti,natti gumman! Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika