tisdag 17 januari 2023

Vanliga dagar..!!

 God förmiddag!

Idag har vi gråväder, men tänk igår hade vi lite sol. Det börjar verkligen kännas att jag saknar ljuset! Jag kan snart inte minnas, när vi hade en hel dag med sol!

Vi fick ju en del snö vid trettondagen…


Snön gör ju att det sedan blir så ljust och fint! Men efter bara någon dag kom regnet, och jag tror inte att vi får så mycket mer snö i år. Säger jag nu, så kommer det väl massor framöver!

Jag antar att ni precis som jag, har funderat på hur det skall bli framöver! Tänker då på räntor, mat, drivmedel och elen! Är ju inte klokt hur det har blivit, och jag funderar på när det skall bli som ”vanligt” igen, om det nu blir det?

Ja vad gör jag då om dagarna? Har Loke en del som jag brukar, sen fikar jag en gång i veckan med A-L..

Vi ses i regel på Torp, men nästa vecka blir det nog en tur till Göksäter! Jag har även fikat med A och då passade vi på att boka ett par dagar i Göteborg, i slutet av februari. Man måste ju ha lite att se framemot! 

Förra lördagen var det mys med äldsta och hennes familj på Torp! Alltså detta lilla älskade barnbarn, är så kul att umgås med!

Sen i lördags var jag hos lilla mamma. Jag har inte varit där på 3 v pga att hon har varit förkyld. Skriver det igen som så ofta!! Hon är fantastisk! Hon hade plockat bort alla julsaker, och det jag gjorde var att byta gardiner och ta isär julgranen!

Sen dammsög och dammade jag! Är lite si och så med städningen som hemtjänsten gör!

Sen fixar mamma iof sig det mesta själv och det är otroligt! Är så glad att hon kan det!!!

Någon dag skall jag även ta tagit i mitt eget hem! Har lite saker som skall till tippen och lite saker som skall skänkas! Men det fixar jag kanske i helgen!

Jag önskar er alla en fortsatt fin dag!

Var rädda om er och varandra!!

Kram Annika



2 kommentarer:

  1. Gud vad den bullen såg god ut 😋😋 Skulle gärna fika med dig om det gick. Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Jaa Annika, nu är ju solen här minsann med kyla. Förstår att du berömmer din mamma! Så kul att hon är så pigg ändå♥️Hur gammal är hon nu? Det är ju perfekt att bestämma fikadagar, det planerar vi också med våra kompisar. Usch riktigt orolig över världen o allt som händer i Sverige också. Värme har vi bra iallafall, den har dom inte sänkt men hyrorna går snart upp fattar ju jag. Kram Annika

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika