fredag 14 oktober 2022

Att vara Tacksam..!!!

 Godmorgon!

Tänk igår var det 2 månader kvar till Lucia! Gäller att hinna med, eftersom jag tycker tiden går för fort!

Jag tänker ofta på att, man skall vara tacksam för det man har, och då menar jag allt runtomkring sig! Framförallt nu när världen runt oss verkar bli sämre och sämre!

Ta bara priser på el, bensin/disel, och för att inte tala om matpriserna! Jag är laktosintolerant sedan många många år, och om jag tycker det varit dyrt innan så är det mycket dyrare nu!

Det som ofta retar mig, när jag får reklambladen från mataffärerna, och det är extrapriser på tex smör..vad står det då med liten liten text??

Jo, gäller ej laktosfritt! Varför måste jag för det mesta betala fullpris! Diskuterade detta med en väninna, och även hur dyr yoghurten är, fick då till svar..”det hade jag aldrig köpt”! Nehej men om jag vill ha yoghurt då?? 

Dessa saker som jag nämnt, är ju tyvärr ingenting jag själv kan påverka!

Utan det jag menar, med att jag är tacksam är, att jag har en ljuvlig familj, underbara vänner, jag bor bra, har bil och är förhållandevis frisk! Jag har min värk osv…men det är som det är, och tiden med familj och vänner är för dyrbar, för att sitta och klaga.

Sen klart att man måste få säga hur man mår och hur man har det! Inte det jag menar! Men för min del vill jag umgås ist för att prata om sjukdomar.

Sen kan jag ju iaf berätta, att jag bestämt mig för att operera höften, om nu läkarna fortfarande också tycker det! 

Det var lite om mig och livet 😄

Annars har jag som jag brukar, fikat med familj och goda vänner, varit en sväng till lilla mamma, igår var jag hos frissan och idag har jag Loke!

Vi tog en ljuvlig promenad i morse…


Var vindstilla och solen var påväg upp!
Nu är det mulet och har tyvärr börjst blåsa!

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin dag och helg!
Var rädda om er och varandra!
Kram Annika



1 kommentar:

  1. Hej Annika! Jag vill ju naturligtvis hälsa på dig nu när jag är liite i bloggvärlden igen. Igentligen mina barnbarn som frågat efter den. Det är ju kul! Meen så tråkigt när du är laktosintolerant o så inga extra priser. Göran är ju pensionär o jagar priserna på SMÖR o billigare mat. Det kan han hålla på med. Ha du som jag med värk o värk. Hur går det för dig ? Jag har op bägge axlarna med artros o massa skit där inuti… Hoppas du får läkarna att gå med på det nu. Ja jag är ju snart 64 men har det jobbigt med jobbet 100% ska tänka klokt o gå ner 50% ialla fall. Det är svårt att få tag i omvårdnadspersonalen också. Ja världen blir råare och råare. Vågar snart inte ta promenader på dagen knappt. Ha det så gott så hörs vi en annan dag 🥰🍂🌻🍁

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika