torsdag 12 maj 2022

Ljuvliga dagar…!!!

 


God morgon på er!

Ja våren är verkligen här! Björkarna har inte längre musöron utan nu är det ”riktiga” löv! Allting blommar, det doftar ljuvligt och fåglarna sjunger i kör!

Liljekonvaljerna plockade jag igår, när Loke och jag var på promenad. Bara där märks det att allting blir tidigare och tidigare!

När jag var barn, plockade jag alltid en bukett till min mamma på Mors Dag! För det mesta var de inte utslagna utan hårda knoppar. Men vad gjorde det, lilla mamma blev glad och det var ju det viktigaste!

Dagarna flyger fram och jag hinner inte med känns det som!

I fredags var jag hos bästa S. Alltid lika mysigt och vips hade flera timmar försvunnit!

Blev bl a bjuden på äppelkaka och grädde! Mmm så gott!

Lördagen åkte jag till Torp. Gör ju det själv ibland och jag tycker att det är så skönt! Fikar, läser lite och tittar på folk!

Ja sedan var det helt plötsligt söndag. Jag tog på mig löparkläderna tidigt och gav mig ut! Så skönt! Har ju börjat springa lite försiktigt igen, och jag känner ju, att det är detta som jag har saknat så!

Har ju nästan hållit upp nästan ett år, p.g.a mit hö knä!

Precis när jag ätit upp min frukost hör min äldsta av sig och undrar om jag ville följa med på utflykt. Självklart ville jag det!


Var en så mysig förmiddag, trots att det blåste och vinden var så kall!

Ja sedan har jag ju gjor det jag brukar! Ni vet, tvättat, städat, gjort matlådor, fikat med bästa vänner! Ja det var väl mina dagar sedan sist!

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin dag!
Var rädda om er och varandra!
Kram Annika



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika