tisdag 5 januari 2021

Nytt År 2021...och 35 års kalas..!!

 God fortsättning på er!

Jag hoppas verkligen att 2021 kommer att bli ett bättre år än 2020!

I dag har det snöat och gör lite fortfarande. Det började redan i går kväll, så nu ligger det iaf lite på marken! Är så mysigt och tänk så ljust det blir!

Hoppas att ni haft ett bra nyårsfirande och att ni även haft en bra start på det nya året! Jag firade nyår med L och var jättetrevligt, och tänk jag spelade bingolotto igen! Vann två Sverigelotter. 

Ja som ni säkert förstår så får jag fortfarande inte in några bilder, och det är så trist. Vet faktiskt inte hur jag skall göra, och anledningen är att jag har skaffat en ny mobil! Får det inte att fungera. Är lite störigt när det är så många bilder som jag vill visa.

Men som sagt..jag har instagram och där finns ju en del bilder!

I lördags åkte jag vägen om min faster. Jag hade bakat en kaka som jag hade med, alltid gott att få lite hembakat! Fikade där och satt och pratade i lugn och ro. Åkte sedan till kusten, men innan jag var hos mamma stannade jag till på graven.

Ja vad det gäller min lilla mamma vet jag snart inte vad jag skall skriva! Jag plockade bort hennes julsaker, städade av lite och tvättade. sedan handlade jag och när jag kom tillbaka fikade vi så klart!

Mina dagar har mest bestått av att prata i telefonen med allt från bistånd till läkare och rehab. Allt för att mamma skall ha det så bra som möjligt. Men trots mediciner och starka sådana tar det inte bort hennes värk. Hon har ju frakturer på ett par kotor och det skall tydligen göra så fruktansvärt ont!

I går var det så dags för 35-års firande!

Tänk att min äldsta dotter fyllde det igår! Tycker inte det är längesedan den där kalla snörika natten, då hon föddes 04.22.

Den känslan att ha en nyfödd dotter på sitt bröst efter många års kämpande var obeskrivlig! Sen att det blev lite trassel med moderkakan efter förlossningen då jag förlorade en del blod..vad gjorde det! För när jag vaknade ur narkosen var jag världens lyckligaste!

Så igår var jag hemma hos henne och hennes lilla familj. Var en så mysig dag, just detta att umgås och äta en så god tårta, gjorde hela min dag!

I dag har varit en lugn dag, trots en del tfn samtal igen. L har varit här och fikat och nu ser jag på tv. 

När jag nu sitter och tittar ut på snön tänker jag..kanske att jag skulle haft kvar mina julsaker, gran och adventsljusstakar! Men se det har jag inte! Bara belysningen på balkongen kvar.

Ja mina vänner nu önskar jag er alla en fortsatt fin Trettondagsafton!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika


1 kommentar:

  1. Hej min vän :) Du är så duktig på att göra det bästa av dina dagar, så jag tror att du kan få ett bra år, trots coronan.
    Det är vad man väljer att göra sin tillvaro till.
    Vi blir nog fortsatt begränsade, men det kan jag tycka är ett "lyx" problem.
    Vi är friska och har ett bra liv ändå :)
    Kram och ha en trevlig helg/Katarina

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika