onsdag 21 augusti 2019

Synundersökning på smarteyes igen..Service på bilen....!!!

Go kväll!

Alltså vilka dagar..även om det inte bara varit sol utan även  regn  så har det varit varmt!! Vilket jag älskar!! Tänk om hösten kan bli så här!

Sol och den underbara luft som är på hösten! Sen alla underbara färger..ja det hörs väl att jag älskar även hösten! Jag tycker iof sig om varje årstid!

Hösten när man tänder alla ljus...när vi närmare oss advent och jul..underbara tid! Sen har vi vintern..våren och sommaren..jag allt har sin tjusning!

Ja annars är det som det brukar..löpning..fika med goda vänner osv..ja ni ser ju det rullar på och tänk om en månad precis i dag så blir jag ett helt år äldre!!
Jag har ingen åldersnoja som många har, för så här är ju livet..och jag gillar att fylla år, träffa nära och kära och bara mysa!

I går morse var det så dags för service på bilen! Är lite sur att man måste serva när bilen är 1 år..eller 2.000 mil. Ja min bil har inte gått så många mil..utan var ett år nu så då var det dags! Jag tycker att första servicen skulle vara senare!

Hur som helst, när jag lämnat bilen tog jag en promenad...

Ser ut som att jag är på skogspromenad, men icke. Bara en liten bit längr fram ligger Torps köpcentrum!

Jag måste ju uppgradera mina glasögon, fick jag ju reda på när jag var på ögon.

Så nu var jag tillbaka på smarteyes, och jag hoppas att det blir bra denna gången.
Jag hade en för mig ny optiker, och hon var så bra!!
Gick verkligen igenom ögonen riktigt..och hon såg direkt att jag hade lite starr på båda ögonen..konstigt att de inte såg det i januari hos den andra optikern!

Hur som helst hoppas jag att detta blir bra!!

Nu skall jag sluta och kika lite på Idol.

Så jag önskar er en fortsatt fin kväll!

Var rädda om er och varandra!! Kram Annika

1 kommentar:

  1. Hej Hej :) Det är alltid lika trevligt att kika in på din blogg. Du vet då verkligen hur man gör det bästa av en dag, oavsett väder. Fina bilder. Man blir glad :) Ha det gott. Kram Katarina.

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika