söndag 12 mars 2017

Landvetters flygplats ...Vårsol..Kvalitetstid...och Smarteyes!!!

God eftermiddag på er!!!

Alltså vilket väder vi haft ett par dagar!! Strålande sol från en molnfri himmel!!

I onsdags på "vår dag" alltså internationella kvinnodagen..fniss. Så var jag hos Liselott på "gofika" och sedan fikade Marianne och jag på Lejas.

I torsdags förmiddag var jag hos Jane och fikade.

Sedan åkte jag till Torp och började med smarteyes.
Dom nya glasögonen jag har fungerar inte..tror ni att jag är trött på detta!! Att inte kunna få glasögon som fungerar, utan att jag gång på gång måste åka tillbaka och justera och prata med dom!

Nu kastar jag in handduken och i morgon åker jag dit igen och lämnar tillbaka dom!!

Vad är det som inte fungerar då?? Jo en sak fungerar och det är när jag skall läsa, men jag ser så dålig på lång håll, så jag kan inte köra bil med dom..skyltar som dyker upp utmed vägen tex med namn..då bilr bokstäverna dubbla..även svårt med avstånd.

Vad får jag för uppmaning då?? Jo..att använda mina gamla när jag kör bil. Va..hur är det möjligt att jag skall behöva byta glasögon??
Kanske jag rent av skall ha enkelslipade i forts..och komplettera med billiga läsglasögon!!

Summan blir...att jag i fortsättningen kommer att byta optiker..för nu har jag gett smarteyes så många chanser!

Efter detta...så träffades Agneta och jag på Espresso House. Alltid lika trevlig och tiden flyger iväg!! Blev bjuden på fikat och Tackar för det!!

Sen var det då äntligen fredag!!

Gick upp tidigt, åkte och hämtade Josefines bil..och så bar det av mot Landvetter! Men först åkte jag till Backaplan där jag hämtade upp Yohanna.

Vi var på Landvetter strax efter 08.00 så det var tidigt! För Josefine och Niklas skulle komma 09.40. Men jag tycker det är bättre att vara ute i god tid, än att behöva stressa!

Så vi började med frukost..och sedan rusade tiden iväg..och så plötsligt stod dom där..de som njutit i Dominikanska republiken!!! Såå underbart att få hem dom igen!!

Fick kaffe och "flytande" ren vanilj. Skall bli spännande att prova det när jag bakar! Kan säga att kaffet är sååå gott!!!

Vädret var ljuvligt när jag kom hem, så jag satt en stund på balkongen både då och i går!
På fred kväll var jag hemma hos Lisa.

I går var hon här på frukost, och på eftermiddagen träffade jag Josefine på Torp. Blev bjuden på fika på EH. Tackar för det!
Sen tittade vi på bilder från semestern. Säger bara ett ord! Fantastiskt!! Vilka bilder!! Även Niklas kom dit efter en stund.

Var så trött när jag kom hem..så hoppade i säng ganska tidigt!

I morse åt jag frukost i sängen..tidigt. Sedan kom Liselott hit på fika..gjorde krabbelurer..var flera år sedan sist..och kan säga att jag lyckades med ett fåtal!! Resten brände jag upp...
Men vi fick iaf ett provsmak!!

Nu skall jag strax laga middag och senare skall Lisa och jag ses på en kopp.

Så mina vänner..nu önskar jag er alla en fortsatt ljuvlig söndag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika