tisdag 14 februari 2017

Ingen höftoperation...och två läkarbesök...!!!

God eftermiddag!

Undra var solen är..borde snart göra en efterlysning!! Eller den visade sig ju i går, så jag vet att den finns! Skulle tydligen bli ett fantastiskt väder på fredag!! Vem tror ni jobbar då?? Helt rätt...Jag!

Vad har jag då gjort de senaste dagarna??

Jo i söndags var Liselott här på våfflor. Sen på kvällen var Josefine och jag på bion...


Om jag gillade den?? Ja verkligen. Gillade även första filmen och även böckerna. Vet att filmen fått dåliga recensioner..men jag brukar inte bry mig om sådant! Det viktigaste är ju vad jag själv tycker!
Blev bjuden av Josefine så jag Tackar igen, för det!

I går var det så dags för vårdcentralen igen!
Jag träffade en ny läkare som skulle suga ur vax ur mitt öra. Gick finemang, men det är lite obehagligt! Dels ljudet och sedan kan det snurra till lite i huvudet!

När jag var klar åkte jag till 7 Eleven (g:a Shell) köpte en kaffe och bulle och stod ute i solen och fikade. Tänk vilken ljuvlig känsla..."gofika" och solen värmer dig med sina strålar! Det är livskvalitet!

Åkte direkt därifrån hem till Ann-Louise och där fortsatte både "gofika" och livskvaliteten!!
På hemvägen stannade jag på Torp där Josefine mötte upp!

I dag är det då....

 Är nog ingen av er som missat detta...!

I dag var det så läkarbesök nummer 2. Tog en promenad till lasarettet. Så skönt att göra det ibland, ist för att ta bilen!

Var på ortopedimot och träffade där en så trevlig läkare!
Jag var ju där igen för min höft. Ha undersökte mig lite och sa att röntgenplåtarna inte visade ngn artros, så det blir iaf ingen operation! Hurra säger jag då!
Däremot var han fundersam varför jag har så ont..frågade om dom inte tagit prover på vårdcent bl a för andra reumatiska sjukdommar, samt sänka! Men det har dom ju inte gjort!

Han skickar iaf en remiss till röntgen, för jag skall få en ny cortison spruta i ljumsken...sen tror han, att jag har en inflammation runt bäckenet..och i en slemsäck utanför höftleden. Säger då det..därför är det viktigt att det tas en sänka på mig!

Jag gick därifrån nöjd och glad!!!

Annars har det varit en lugn dag! Just nu tvättar jag och senare kommer Lisa på kaffe!

Så mina vänner nu skickar jag ...

 Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika1 kommentar:

  1. Hej Hej :) Jag ska också se den filmen, men får väl se den själv då Tomas inte tyckte att den första var så bra.
    I dag skulle jag ha åkt med Moa till Östersund för ett läkarbesök, men de varnade tidigt på radion om att det var blixthalka, så jag avbokade. Det känns som det var ett rätt beslut. Det finns så många idioter på vägarna. Och risken för att hamna själv i diket är stor.
    Ha en bra dag! Kram Katarina :)

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika