tisdag 26 april 2016

Demo....skruva säng...rensa rabatter...hagel och snö...!!!

God eftermiddag på er!

Nämner ingenting om när jag var här sist!

Vaknade till en solig morgon, så strax efter 06.00 var jag ute och sprang. Kallt och blåsigt givetvis..har ju varit frost de sista nätterna och blåser gör det ju jämt!

När jag sedan hade ätit frukost och var klar med duschen, tänkte jag att det blir nog en fin dag. Men när jag kom ut ur badrummet tyckte jag att det var lite mörkt..snöade det?? Ja..stora flingor!
Sen har det regnat..och solen har visat sig lite.

Som tur är blir ju varken hagel eller snö liggande!

I torsdags och fredags var jag på Coop forum på Torp och "demade" Heinz senap och ketchup. Kan ju inte bara dema det..utan var ju tvungen att ha någonting till..så då blev det grillkorv.
Fredagen var helt hysterisk med smakprov!

Men som tur var..hade vi ju ett underbart väder..så när jag hade lunch, köpte jag...

 sallad och satt ute och njöt av den!

När jag sedan slutade åkte jag direkt till kusten och lilla mamma. Där blev jag serverad...

 Så gott..och en kall öl till det!

Lördagen var vi och fikade på HamnBageriet..och sedan drog alla saker jag skulle göra igång!

Rensade rabatter, skruvade ihop hennes säng..så om jag har blåmärken?? jajamän....!! Röjde i förrådet, så där är så fint nu. Tja...sen var jag helt slut när jag var klar...hihi

Söndagen var det fint på förmiddagen så då tog jag det sista i rabatterna..när jag var klar, så började det...

 hagla...men det ser ut som snö! Sedan höll detta väder i sig resten av dagen.

I går morse efter frukosten ringde jag till Sotenäsbostäder...för när mamma drar upp sin garageport..åker den efter en stund ner med en smäll..hon har hållit på att få den i huvudet flera ggr..och även på bilen. Har hon då ring?? Jaaa..skulle dom fixa det?? Ja, skulle titta på det! Har det hänt någonting?? Nej!!

Så nu i helgen hände samma sak för mig, vid flera tillfällen.

När jag då ringde i går..var det ngn som "hmmmade" i andra änden av tfn. Ja sa han till slut..vi får titta på det..jag sa att det är ena fjädern till porten som är trasig.

Avslutade samtalet med..." Jag vill inte ha ett telefonsamtal om att min mamma är på väg  i ambulans till Näl, för att hon fått garageporten i huvudet"!!

Efter 30 min var dom tydligen och fixade fjädern som var trasig!
Då frågar jag mig?? Varför har dom inte kommit när mamma har ringt???

På hemvägen stannade jag hos min faster, fikade och åt middag..och därifrån hem till Ann-Louise..vilket alltid är så mysigt!
Ni skulle se trädgården som dom håller på att fixa..precis i min smak!! Skall ta en bild nästa gång!!

Kan säga att när jag kom hem, var jag lite trött! Har även haft lite svårt att ta mig upp på mornarna..men är ju som ni vet..envis..eller det är bara förnamnet!!

I dag har jag då varit hos frissan, och toppat mitt hår bara lite..hon gjorde även en provisorisk uppsättning av mitt hår. För att se hur jag skall ha det på Josefine och Niklas bröllop!

Gick sedan till Lejas där M-L mötte upp.
Nu tvättar jag och ikv skall jag hem till Lisa.

Ja mina vänner tänk så fort dagarna går..och snart är det 1:a maj, och den vackraste månaden enligt mig!

Men nu önskar jag er alla, en fortsatt mysig dag!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

 1. Full rulle hos dig!
  Och den där garageporten, vad sysslar dom med. Hur svårt kan det vara. Ska man behöva hålla på att tjata så, jag förstår det inte. Vill man inte få sina arbetsuppgifter slutförda? Det är ju så skönt när man får gjort det som man ska göra. Fyy, dåligt säger jag.
  Jaa, vädret ska vi bara inte tala om, jag är lite trött på det och av det och som det blåser idag igen, då! Och den där solen i morse, den försvann kvickt.
  Kul med provuppsättningen av håret! Klänningen fungerar också?
  Kramar

  SvaraRadera
 2. :D Vilken tur att lilla mamma har dig. I dagens samhälle så måste man stå på sig. Kan man slingra sig eller förhala saker så gör ju många det tyvärr, och helst när det gäller äldre. Vad roligt att ha bröllopet att se fram emot. Just i skrivande stund snöar det här. Smått deprimerande, men jag är ledig har inga måsten i dag så det väger upp allt. Kram Katarina :)

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika