onsdag 30 mars 2016

Att få mycket gjort.....!!!

Go kväll på er!!

Hoppas ni mår bra och har det bra! Att ni vant er vid sommartiden, fast jag inte riktigt förstår...ännu en gång, varför vi inte kan ha samma tid jämt!

I går var en sådan dag när jag fick massor gjort! Ni vet när man känner sig sådär nöjd över att allting bara flyter på!

Efter frukosten åkte jag och bytte till sommardäck, därifrån direkt till faster, och det där med att städa..blir det i regel ingenting av med!
I går var det bara lite dammsugning..sedan fikade vi, och självklart åt vi middag innan jag åkte hem

På hemvägen stannade jag till på Torp och handlade lite...därifrån direkt hem till Karin på fika.
Hem och så bakade jag drömtårta och Silviakaka.

Kändes så skönt när jag sedan äntligen satte mig i soffan!

Tänkte att jag skulle hålla i gång hela dagen..eftersom jag hade vaknat 03.30 natten till i går och kunde inte somna om. Så därför tänkte jag, att nu gäller det att ligga i...haha

I morse efter frukosten kom så Daniel (Serneke) tillsammans med en kille hit. Dom hade fått klagomål på besiktningen, att det saknades fog i badrummet samt runt dörrkarmen in till badrummet!

Detta fixades snabbt och lätt!

Så nu trodde jag att allting var färdigt!! Men nej...fick en lapp i dag..att 6:e april kommer besiktningsmän hit och ser att det som alla är ålagda att göra..har gjorts!!
Sen hoppas jag, att allting är färdigt!!
Fast det klart i mitt sovrum har ju tapeten spruckit i ena hörnet..och jag vet inte om det skall göras någonting åt det!

Efter att fogningen var klar, gick jag till Lejas dit M-L också kom.  På eftermiddagen hämtade jag Josefine och så blev det en sväng till Torp.
Men nu har jag landat i soffan, och skall titta på tv, och här kommer jag att sitta...såg att konståkningen börjar senare..får se hur länge jag orkar se det!

Men nu mina vänner, önskar jag er alla en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


2 kommentarer:

 1. Åååå, så härligt positivt det låter! Underbart! Förutom sömnen då. Men då kan jag rekommendera en axeloperation, jag har aldrig sovit så här mycket och somnar gör jag bara sätter mig ner i en fåtölj. Och så sover jag till 11 nästa dag, och det går inte att väcka mig tidigare.
  Jag var också lite energisk igår, lade in 62 annonser på tradera! Eller ja, det tog tre dagar sammanlagt. Och så igår kväll skulle jag gå in och titta på mina annonser, där många redan lagt bud, då står det: AVSTÄNGD på ALLA.
  Kastade mig på chatten till tradera. Saken var den att jag räknat ut frakten på alla, men i texten/beskrivningen av varan hade jag skrivit att jag reserverade mig för att jag kanske räknat fel på frakten. Det får man inte göra. Alla annonser borta. Jag är så ledsen och arg och besviken idag så det är nog bäst att Omgivningen åker nånstans.......Jag vågar inte gå in och titta på vad jag fått för mail. Dom som lagt bud har inte fått reda på varför mina auktioner är avstängda. Vad är det för krångelsamhälle vi lever i, allting är så byråkratiskt och jag som bara ville vara snäll mot köparna och i och för sig mot mig också. F.A.N.
  Men du får kramar i alla fall! Agneta

  SvaraRadera
 2. Preciiiis vad jag hade tänkt skriva på slutet, att vi borde fika jättesnart, men jag var så sur så jag tänkte att jag kan sitta här på berget och bara vara irriterad tills jag går hädan, du vet, lite så där!!!
  Grrrrr......

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika