tisdag 26 januari 2016

Handdukstork...!!

Go kväll på er!!

Börjar ni bli trötta på mitt tjat om handdukstorken?? Tänk det börjar jag också bli!!
Skickade ju ett mail till Vd:n och det tog tydligen hus...för i dag har Daniel (Serneke) och en rörläggare varit här hos mig vid flera tillfällen!
Vet dom vad det beror på...?? Nej såklart inte...är det "bara" jag som har problem..?? Ja det verkar så..och varför inte...fniss

Hur som helst, skulle rörläggaren ringa upp sin chef..och höra vad dom skall göra!!

Sen vet ni ju att det blivit mycket kallare i lägenheterna efter stamrenoveringen...och dom satte ju in luftintagen vid golven...

Skratta inte nu!! Men månd-tisd nästa vecka kommer dom, och fogar runt alla intag...så att det blir tätt och inte drar...
Kanske lönar sig ibland..att vissa av oss står på oss!!

I går var en dimmig och grå dag..men kan ni tänka er..i dag har det varit lite sol och +5c.

Hämtade Yohanna i går morse, så åkte vi till Torp, även Josefine kom dit en stund.
På eftermiddagen kom M-L hit och på kvällen var Lisa här.

Senaste nätterna har jag vaknat 02.00..klarvaken..och tänkte i går kväll, hoppas att jag sover lite längre..och visst..men bara knappt en timme. Så 03.00 var jag klarvaken...vände och vred..blir sur när jag inte kan sova...strax innan 05.00 hämtade jag Bohusläningen..läste den..och tja...
lyckades sedan somna om en liten stund..men strax innan 07.00 var det lika bra att äta frukost!!

Åkte till lilla faster på morgonen. Var ju städdag..men det behövdes inte..utan jag rensade några hyllor i en garderob...så det blev mest att sitta och prata.

Hon är ju pigg..men i dag tyckte jag att hon såg väldigt trött ut på ögonen...och hon sa när vi satt där och pratade om livet...att " Hon tycker snart att det räcker " är man snart som hon sa 88 år..då känns det som om man har levt sitt liv.

Förstår på ett sätt vad hon menar...men jag är glad och tacksam...så länge jag får förmånen att ha henne kvar..för det är ju den sista länken till min pappa!

När jag kom hem åt jag middag och sedan var T och jag på Lejas och fikade.
Det är drygt två veckor nu, som han varit sjuk...fast är lite bättre nu. Feber...hosta..värk i kroppen osv...

Efter det  var Josefine och jag lite på stan...vi var inne hos Marit på " Blomster Ateljén ". Det är ju hon som skall göra brudbuketten samt bordsdekorationerna.

Tänk att min "lilla" tös skall gifta sig!!!

Men nu mina vänner skall jag försöka att kurera min täta näsa...och som tur är har jag inte speciellt ont i halsen i dag!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

 1. Roligt att din dotter ska gifta sej ;))....roligt med bröllop...här har det mest varit tråkiga saker som hänt den sista tiden plus att jag verkar ha fått artros i höften också...värk när man går eller böjer sej är inte kul !
  Hoppas allt är bra med dej i alla fall ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Ha, va, what? Kan dom inte bara ta och ta dit en ny handdukstork, det är väl något som sitter fast i den du har, lite skit från dom nya "stammarna" eller en liten mus eller nåt.....att det ska vara så svårt, man tycker det är en liten lätt grej att greja till! Så du fick dit självaste bissen för basset, Serneke själv, hur gör du!!!
  Luftintagen har jag precis berättat för P om och han skrattar, skakar på huvudet och höjer ögonbrynen.....skönt att dom tätar där!
  Man kanske tröttnar när man blir så gammal. OM man skulle bli så gammal, man vet ju inte. Peters mamma blev ju 93 men hon tyckte allt var jätteroligt ända tills sista veckan och min morfar blev 94 år och frisk och kry tills han dog en morgon i sömnen, hade fått förkylning och så var det slut. Men han sa alltid att det var trevligt att få vara med när man var frisk och kry i huvudet, MEN att det var lite svårt att bli äldre och att allting gick så sakta. Ändå var han helt utan krämpor och hade bättre fysik än många unga ända till slutet, men långsammare gick det! Ja, det blir som det blir och tur är väl kanske det....att man inte vet hur det blir menar jag.
  I natt hade vi spöregn hela natten. Dom två sista nätterna somnade jag vid 5 tiden på morgonen och det är också tröttsamt. Ändå slet jag som en galärslav hela dagen igår och tänkte att nu är jag väl trött. Icke. Vad är det för fel?????
  Å nu ska man ut i det här vädret med Leia - uuuuuugggghhhh!
  Kramar stora som hus!

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika