onsdag 16 december 2015

Utflykt med de Bästa!!!...och inte artrit...!!!.

God eftermiddag på er!!

De sista dagarna har det känts som om det inte blivit ljust ute...tycker att det varit grått och mörkt dygnet runt!

I förrgår kväll slutade min mobiltfn fungera. Min första tanke var...tänk om det händer andra eller mig någonting..
Som tur är har jag en mobil till..men sim-kortet var för litet.  Som tur var, hade jag så jag kunde göra det större..och starta upp min reserv. Tänk så beroende man är av en telefon!!!

Visade tfn för Yohanna i går..tja vad gjorde hon...tryckte in ett par knappar ..och vips fungerade den igen!! Så tacksam för det!!!

I går morse var jag på fika hos Karin..på hemvägen därifrån bestämde jag mig för att följa med döttrarna till Göteborg. Josefine skulle dit och titta på brudklänningar.

Jag hämtade tjejerna och så åkte vi vidare. När vi kom till Kungälv var det som att köra in i mjölk...så dimmigt var det..och det höll i sig i princip hela vår utflykt!

Affären låg på Järntorget...så efter att hon provat gick vi till Haga...och där fikade vi på Husaren...

 Dom är ju kända för sina STORA kanelbullar..men det blev morotskaka ist.

Haga är ju så fantastiskt mysigt...så är ni någon gång i Göteborg får ni inte missa att gå dit!

Vi åkte sedan vidare till Kungsbacka, och en nya affär med brudklänningar. Därifrån åkte vi sedan till Kungsmässan som är ett köpcentrum...så fint!! Där åt vi middag...på...


 Vegetarisk pasta..med bl a mozzarella så jättegott!!
När vi ändå var i Kungsbacka fick även Freeport ett besök...jag har aldrig tidigare varit på något av ställena, men kan säga att jag kommer att åka dit igen!

Hade en så mysig och ljuvlig dag...och med det bästa sällskapet som jag kan tänka mig!! Ni är bara bäst...mina döttrar!!!

När jag kom hem, hade jag fått ett brev från min läkare. Hon hade varit i kontakt med en reumatolog, så jag har inte artrit..men däremot en mycket aggressiv artros...!! Vet inte vilket som är "bäst"? Men jag tror på artrosen..!! 

I dag har jag varit på "gofika" som alltid hos Liselott! Gick sedan en sväng på stan innan jag mötte upp T. Vi är aldrig och fikar på wienerkonditoriet...men i dag fick dom besök! Jag blev bjuden på fika...så jag Tackar igen!

Nu mina vänner önska jag er alla, en fortsatt mysig kväll...och jag skall gå ner i förrådet och leta efter min halmbock...vet inte men kanske har han rymt...för jag vet inte var den är....:-)

 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. hahaha,hoppas inte bocken har rymt Annika!! Den är bra att ha! Vet inte skillnad på Artrit o Artros men hoppas det bästa för dig min vän ♥ Va kul att shoppa o fika med döttrarna.Min dotter kommer till mig i morgon ett helt dygn,ska bli så kul! Berättar mera efteråt! Kram o trevlig onsdagkväll:) Gunilla ♥

    SvaraRadera
  2. Då kan vi ta varandra i hand då...jag har också artros...värken kommer och går, men mest har jag värk i ryggslutet...men det är synd att klaga, det finns de som har det värre...och jag fungerar ganska bra ändå...och kan göra allt...men ibland får jag betala för det efteråt, hihi...men det funkar ;))
    Ha nu en fin kväll...en vecka kvar till julafton, oj oj!
    Kram

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika