lördag 5 december 2015

Klass 3 varning....!!

Blev inget Liseberg nu ikv...varför??
Jo för här stormar och regnar, klass 3 varning är utfärdad och det tillhör tydligen inte vanligheten! Så det är ljuvligt att vara inomhus!!

Go kväll på er förresten!!

Vädret i går var också blåsigt och en del regn..men på eftermiddagen letade sig solen upp, men som sagt det blåste även då.

Jag var hos Karin på morgonfika, alltid lika mysigt!!
Hem lämnade bilen så hämtade T mig, och vi åkte till Briggen och fikade. Eftermiddagen/kvällen tillbringade jag hos honom.

Var först meningen att jag skulle fått ny kyl/frys på torsdagen..men kom ingen högerhängd! Sen i går när jag kom ut på gården, ropade en kille på mig och sa att nu har den nya kyl/frys kommit..även Daniel ringde så igår skulle den installeras!
När jag kom hem på em..var det ingen ny kyl/frys istallerad...ringde då Daniel...och kan ni tänka er...det var fel på displayen på den nya!!
Tror ni att det gått "troll" i detta!!??
Nu kommer den nya på måndag..!!

I dag skulle Liselott kommit hit på fika, men eftersom vädret är som det är, och hon har en hund med mycket päls. Så åkte jag dit ist..och tog med semlorna som jag hade gjort!

Sen har jag städat här hemma...och bakat rosenbröd..och även en...

 Måste ju hålla på traditioner...ha ha....
 Nu har jag landat i soffan..och tror att jag skall se lite på tv...samtidigt som jag lyssnar på vindens tjut utanför!

Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig lördagskväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

1 kommentar:

 1. Vilken torsdag du hade, ful rulle hela dagen.
  Det där med kylskåpet kan man ju bara skratt åt nu, det är liksom ingen idé att slösa energi på att bli arg. Det reder sig säkert ska du se.
  Vilken mysigt möte ni hade ni tjejer och den där pizzan med spenat och päron blir nästa test för mig. Måste komma på en bra botten bara. Jag gjorde ju den med sparris och jordgubbar och då tog jag fillodeg, men jag skulle vilja ha nåt mer matigt, men inte med vitt mjöl. Vi får diskutera detta när vi ses härnäst.Vilka gulliga presenter du fick!

  Åsså, dina julbröd, dom tar priset i alla kategorier! Så fina!

  Och när det gäller stormen så känns det just nu som klass 4-5, det blåser nåt vansinnigt nu, men det är mitt i natten så kanske inte så många märker det.

  Nu ska jag försöka sova! Men det vete sjutton om det går, för jag är jättepigg!

  Kramar

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika