fredag 9 oktober 2015

+18c...och -5c...!!!

Go kväll!
Ännu en mulen, grå och kall dag!!

+18c  och -5c...är ingen temperatur utomhus...utan +18c hade jag i morse i köket, vilket är sååå kallt!! -5c är vad jag har i mitt kylskåp!! Tror ni att jag är trött på frusan morötter, potatis, palsternackor osv...JAAAA!

Till veckan är det jag som skall ha!!! Ny kyl/frys, den saken är klar!!!

Ringde i morse om värmen, men så klart inte hört någonting. Hur mår då lederna??? Som ni säkert förstår, så är det inte riktigt på topp!
Hatar att gå inne och frysa!!!

När jag gick upp i morse, gjorde jag en ananaspaj, och under tiden som den gräddades, var jag ute på en löptur!

Liselott kom på fika på fm..och på em var M-L här.

Annars en lugn dag...natten som gick sov jag så där..drömde en mardröm på morgonen..det är någonting som jag aldrig gör!
Jag var inlåst i ett rum...av en man..är väl ungf det jag kommer ihåg. Kan det vara sviter efter mina 7 veckors kringflackande...hihi.

Nej nu mina vänner, skall jag njuta av en varm kopp vatten...och ett par mackor...

Men måste först visa hösten på balkongen....


Önskar er alla en fortsatt mysig fredagskväll!!!


Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Ååå stackars dej behöva tjata om att man fryser finns ju inget värre än att frysa inne och hallå vem vill äta frysta morötter från kylen Skulle man inte betala in hyra då skulle man nog vara ute fort som den .Jobbigt när människor själ energi ,jag tycker att det ska vara ge och tag .Hoppas dom löser det för dej .Mums ananas Paj .Ha det så gott du kan fin kväll till dej Varma Kramar Rita

    SvaraRadera
  2. Stackars dig, du som är lite (!) frusen av dig. Det låter faktiskt kallt, det tycker t o m jag. Om man skall städa eller nåt kan det väl vara ok, men det ska man ju inte.....Och kylskåpet, skadestånd, du måste utkräva ett saftigt skadestånd och ersättning för förlorade varor...faktiskt!
    Tråkigt väder idag, inget alls, rättare sagt.
    Kramar

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika