söndag 26 juli 2015

Ovädret som kom av sig....!!

Go kväll!

Här packas och packas det! Nej, jag skall inte åka på semester..och Nej jag skall inte flytta!
Det skall "bara" stamrenoveras!
Så här sitter jag i vardagsrummet, med massor av kartonger...och kan tycka att ibland, är det skönt att ha det lite rörigt!
För jag är ju annars, en person som vill ha ordning och reda runt omkring mej! Frågar ni mina döttrar, så skulle dom säga i kör..." Att mamma är pedantisk"!! Ja, ja, jag är väl det..fast det har blivit bättre med åren!

Då var det vädret!!
Visst har det blåst och gör..och visst har det regnat, men inte så mycket som jag hade förväntat mej! Kändes som ett "vanligt" sommarväder! Iaf i år!!

I morse slappade jag verkligen! Frukost och tv i lugn och ro. Blev nämligen ingen löpning, på grund av vädret!
Sen har jag varit hemma hos Liselott på fika, och även Eva var där. Så jag hade en trevlig stund! Fick med mej en del bananlådor hem!

Efter att jag ätit middag kom M-L på en kopp...och nu har jag landat i soffan. Så mina vänner, nu önskar jag er alla en fortsatt mysig söndagskväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Nää vädret ska vi inte tala om, hihi....det är ju som det är.....sitter här på torpet och har det lugnt och skönt....men inte så länge till, för här ska städas idag...mina föräldrar kommer hit i morgon och då vill jag ha dammsugit....annars får det vara lite dammigt här, för det är ju ändå på landet och man springer in och ut hela tiden ;))....som det heter "bättre lite skit i hörnorna, en ett rent helvete" hihi....
    Ha en fin dag !!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hej! nu ser jag framför mig hur du sitter bland kartongerna :) tänk sen när det är färdigt..då kan du pusta ut! ja regnar gör det på tvären,men vi börjar bli vana nu! ha det gott< kram Jessica

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika