torsdag 9 juli 2015

Kanske skulle börja.."packa ner" köket....!!!

Hej på er!
Kan ni tänka er, att solen skiner!! Underbart! Annars har det varit två mulna och regniga dagar!

I går, startade jag dagen med en löptur! Han precis komma hem, sedan öppnade sig himlen!

Efter frukosten och dusch, blev jag hämtad av Yohanna och så åkte vi till Torp. Började med en fika på Espresso House...


Efter det, tittade vi lite i butikerna och sedan handlade jag lite mat.
När jag kom hem, åt jag middag och sedan blev jag hämtad av T, så åkte vi till Snäckan. Satt ute, men det blev faktiskt lite kyligt!

I morse tog jag det bara lugnt, är så ljuvligt! Sedan gick jag till Yerba där jag fikade och läste min nya bok...

 Kan rekommendera boken...så mysig..!!

 När jag sedan var på hemväg stannade jag till hos Marit och där blev jag bjuden på en kopp..satt ute på hennes ljuvliga baksida!

Hemma igen så åt jag middag, och efter det kom Liselott hit på fika. I kväll skall jag ev åka till Snäckan och fika med Josefine, men det beror helt på vad klockan blir!

Sen var det där med köket....

Ja alltså jag skall inte "plocka ner" köket, utan måste tömma alla mina skåp! För den 10:e augusti drar stamrenoveringen igång i min trappuppgång!

Jag Tackar att det är semester, från och med nästa vecka..för byggjobbarna här! Skall bli underbart med lugn och ro!

Men åter till köket! Kom på i går att jag kan ju faktiskt börja och tömma skåpen redan nu..eller iaf snart! Räckte att jag öppnade en skåplucka i dag..så stängde jag den direkt, och tänkte.."tar det en annan dag"!

Sen är det väl det, att jag har ingen lust, att redan nu ha massor av kartonger i mitt vardagsrum! Men samtidigt vet jag hur det brukar bli..stress, stress på slutet!
Jag skall ju inte bara tömma köket, utan även hallen, badrummet och balkongen. Så som ni förstår så kommer det att bli lite rörigt framöver!

Kommer jag då att bo kvar?? Nej Tack och lov så har jag en underbar familj och så goda vänner, så jag kommer att bo runt lite!

Men men, det är en hel månad kvar tills dess!!

Nu mina vänner skall jag fixa en macka, så jag önskar er alla en fortsatt härlig kväll!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Hej Annika! tack för dina hälsningar o kommentarer ang Österrike :)kan bara säga fantastiskt!!! jag älskar allt som hö rÖsterrike till som maten blommorna vyerna folket ja listan kan bli lång :)) ha det gott vännen< kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Oj oj, det är jobbigt med att packa ner saker när det ska renoveras osv....det har man varit med om.....men det är bara att gilla läget ;))
    Nu har regnet tagit en paus....jaa, denna sommar !!!
    Kramis

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika