tisdag 7 juli 2015

BLÅSTEN.....!!!

Räcker med två dagars intensiv Blåst! Eller rättare sagt, det blåser kuling! Finns det någonting, vad det gäller väder alltså som är så tröttsamt som just blåst!

Jag har lite blommor på min balkong och dom fick jag ställa på golvet i går. Har varit svårt att t o m ha balkongdörren öppen.
Uddevallabron var avstängd i går för tung trafik, på grund av blåsten..så då förstår ni hur det varit!

Ja ja nog om vädret...solen har ju faktiskt visat sig lite i dag!

God eftermiddag på er, kanske jag skulle börja med att skriva!

Går tillbaka lite till gårdagen!

Efter att jag fikat med Liselott, blev jag hämtad av T. Han ville äta mat på IKEA så vi åkte dit. Räckte att vi kom upp för rulltrappan, så gick vi ner igen! Var så mycket folk!
Så det blev Coop ist, och där åt jag en himmelsk fiskpudding!

Sen väntade jag på att byggledaren skulle höra av sig i går eftermiddag! Gjorde han det..?? Nej, så klart inte!
Har han hört av sig i dag? Nej, inte det heller! Så ni förstår säkert..vem som kommer att stå utanför hans bod i morgon bitti! Vet inte, men han kanske har fler timmar på sitt dygn...eller också har han redan gått på semester..i alla fall mentalt!

I morse drog sista dagen..med pålningen igång! Tackar SÅ mycket för det!! Har varit ett jä...oväsen. Har inte funnits planer på att kunna vara hemma, och jag har inte kunnat ha öppet, för oljudet!

Yohanna sa i dag, att hon trodde att jag varit lite känslig..men hon fick själv höra hur det lät..och hon förstod mej verkligen!!

Så vad har jag då hittat på i dag?

Jo, jag åkte på morgonen och fixade fikabröd, och sedan åkte jag till faster. Vi fikade och efter det städade jag!

Sen hem, parkerade bilen och gick till Espresso House där M-L väntade.
När vi fikat klart, gick jag in på Hemtex och där hittade jag en blå och vit löpare, blå och vita kökshanddukar, och en blå vas. Allt till summan av 106:- Allt på rea, och jag som aldrig brukar hitta någonting!!

Yohanna och Lina kom hit med ett par lådor, som jag skulle ha i mitt förråd, och när dom lastat in dom skulle dom åka till Snäckan och äta, så jag fick frågan om jag ville följa med.
Javisst gjorde jag det...

 Jag åt en hälsosallad. Gott, men jag är inte så mycket för själva salladen, och det är ju i regel det som är det mesta i vilken sallad man än köper!

Nu mina vänner, önskar jag er en fortsatt mysig kväll!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika