söndag 12 juli 2015

Fika...Packa....och Rosé....!!!

Hej på er denna mulna men ganska varma söndagskväll!

Hoppas ni har det bra, och att ni har lite kvar på semestern, eller kanske snart rentav skall gå på semester! Tänk ni har ert sköna kvar!

I går förmiddag var jag hos Liselott på fika. Alltid trevligt att umgås och njuta av "gofika"! Vädret var varmt och skönt och solen visade sig det mesta av dagen!

När jag sedan kom hem, satte jag mej i lilla bilen och så hämtade jag Yohanna. Åkte till Snäckan och hade en mysstund i solen med varsin glass. Sen gick vi ut och satte oss på bryggan...doppade fötterna i det "kalla" vattnet och vi pratade massor!

När jag sedan kom hem, var det meningen att jag skulle börja packa "köket", men Lisa smsade och undrade om jag ville komma dit och ta ett glas rosé på balkongen!
Självklart...mycket trevligare än att packa!! Tänk jag som egentligen inte gillar rosé..men detta var ganska gott, och man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!

I morse var jag ute och sprang, och efter frukost osv hämtade jag Yohanna och så åkte vi till Torp. Fikade, handlade mat och jag köpte även ett par tröjor!

Middagen har jag sedan ätit på balkongen och när jag var klar med den kom Liselott på kaffe.

Ja, sedan kan ni ju gissa vad jag har börjat med...jo att packa!! Sååå många saker jag har i skåpen...och visst är det underligt, jag har ändå aldrig det jag behöver!!

Men nu skall jag rensa..ta bort det jag aldrig använder, och var gör jag av det? Jo ner i förrådet i källaren!
Kan säga att det är saker på bänkar och golv i köket...så därför sitter jag här och bloggar!

Jag har ju bara börjat, och ändå har jag fyllt snart två lådor...phu!

Ja ja..blir bra att få rensa lite!

Så det är väl lika bra att jag fortsätter...önskar er alla en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


2 kommentarer:

  1. Ååå, börjar det bli dags nu. Bra tid för rensning och sen inköp av det du saknar nu!!! Låter som om du haft en bra helg, gott! Nu drar molnen ihop sig igen, men struntar i vilket, jag har gett upp. Mailar dig snart!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Kul att rensa o kanske köpa lite nytt?! Rose är ju så gott om det är lite lagom starkt! Här är det semester nu och grejar i trädgård o inne...Tvättar idag för solen skiner! Ha det riktigt gott Annika ♥ Kram Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika