måndag 10 november 2014

Det där med tid....!

God morgon, denna gråa och regniga dag!!

Tycker att vi haft detta väder länge nu! Är det inte snart dags för lite minusgrader och snö...tro?? Jo, det vill jag ha..så jag ber till Kung Bore!!
" Hallå, jag  vill ha, iaf liiite snö!!

Då var det tiden igen. Ett himla tjat om detta med tid och hur fort den går, kanske ni tänker! Men då säger jag, Ursäkta var tog denna helgen vägen??

I lördags, träffade jag Pia på Blomsterkroken, när i sedan gick därifrån mötte jag Liselott, så gick jag med henne till Mc Donalds.

När jag kom hem, kom den där julkänslan över mej igen, så då bakade jag...

 Lussekatter med saffran och kolakakor. Hade satt in ena plåten med lussekatter, satte mej i soffan tittade lite på tv. Tänkte att det är väl bäst att kika till "katterna". Tja som ni ser...hade dom fått väldigt mycket färg!!!
Rena turen att jag inte brände upp dom helt!!

I går var Lisa här på långfrukost! Härligt att sitta där vid frukostbordet och prata om allt möjligt, och lite till!

På eftermiddagen hämtade T mej, vi var bjudna på middag till hans mamma. Två av hans bröder samt han svägerska var också där! God mat som alltid, och trevligt sällskap!!
Kvällen tillbringade jag hemma hos honom.

Då var det måndag morgon!

Vaknade lite tidigt i morse. Annars har jag sovit ganska bra några nätter!
Eftersom klockan var runt 04, så blir dagen gansk lång!

Hur som helst. Blev tidig frukost och nu håller jag på att tvätta.

Vid lunch skall jag träffa Marianne och efter det M-l. Kan hända att jag senare i eftermiddag även kommer att träffa Josefine!

Men nu mina vänner, är det dags för en tur till tvättstugan, så jag önskar er alla, en fortsatt ljuvlig dag!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

3 kommentarer:

 1. Oj vad du har bakat och stått i. Vad mycket gott. De där minisemlorna och rulltårtan såg extra goda ut. Är ju väldigt svag för semlor. Ha en bra vecka. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 2. Ah, vilket bak igen! Såg att vi har 10 grader här så att hoppas på snö idag är nog ingen idé. Och jag vill också ha vinter, massor av snö och riktigt kallt.....hoppas det kommer!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej! så duktig du är på att baka :)) jag tycker också det är roligt!! jag använder inte kesella i mina lusse katter,har provat det, men tyckte inte det gjorde så stor skillnad..det är nog smaksak...jag tog pärlsocker på,det var min kompis som tipsade,för hennes barn petade alltid bort russinen,o då tog hon pärlsocker det ser lite festligt ut med.Ha det gott <3kram Jessica

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika