lördag 11 oktober 2014

Vi bytte köpcentrum....och Smarteyes...!!!

Go kväll på er!

Vaknade i morse, av att lilla mamma viskade mitt namn. Jag skulle nämligen börja tvätta klockan 07.00, förmodligen har alarmet gått igång, vilket jag inte hört!
Så det har aldrig hänt att jag inte vaknat till det, så i morse måste jag ha sovit gott! Lilla mamma väckte mej strax efter 07.

Alltså började jag med att tvätta, när det var klart och frukosten var avklarad, åkte vi till Trollhättan och Överbys köpcentrum!
Man måste ju variera sig, och inte alltid åka till Torp!

Vi fikade så klart och sedan tittade vi lite i butikerna. Jag var inne på Smarteyes och tittade på glasögonbågar. Tror nämligen att jag snart behöver nya glasögon igen!
Jag hittade ett par så snygga bågar, vilka hon registrerade på mej.

Jag har ju tidigare åkt till Göteborg, eftersom det är där, närmaste Smarteyes har varit tidigare.Men nu till min stora glädje!!! Kommer dom att öppna på Torps köpcentrum den 23 oktober!!!

När vi sedan kom hem, har jag lagat middag, gjort ananaspaj, lagat höstgrytan som vi skall ha till middag i morgon. Så nu har jag satt mej i soffan, och här skall jag fortsätta sitta!!

Så jag önskar er alla, en fortsatt ljuvlig kväll!!

" Tänd massor av ljus, kryp upp i soffan, svep filten runt dej, läs en god bok, drick en kopp te/kaffe, eller varför inte njuta av ett glas rött! Du kan ju gärna, dela din filt med någon...passa då även på att berätta för honom/henne, hur mycket du tycker om/älskar vederbörande. Som du vet, är ju dessa ord så underbara att få höra, men kan ibland vara svåra att säga "!!!

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika