torsdag 23 oktober 2014

Ute ur "karantänen"...och smarteyes...!!

Go kväll denna regniga kväll!

I dag har det liksom aldrig blivit ljust, utan har känts som eftermiddag/kväll hela dagen! Så grått och trist har det varit, och dessutom regnat!

I morse efter frukosten åkte jag till Torp.

 I dag öppnade dom sin butik. När jag kom dit vid 09.40, stod det kö utanför! De 100 första får ett par solglasögon, när man köper glasögon. Det är 50%  torsd-sönd. Så ist för att betala 2999 kr för progressiva glasögon, betalar man halva priset! Fick tid för synundersökning i morgon.

Jag hade lite tid över, så då passade jag på att handla, och sedan tog jag en.....

 Tänk, att jag numera kan fika själv, och tycka att det är riktigt skönt!

Sen åkte jag till...

 Har ju "suttit i karantän" i en månad. Fick ju inte lämna blod tidigare eftersom jag varit utomlands.

 Jag känner verkligen när det är dags att lämna blod, för att inte tala om vilken "kick" jag får efteråt. Är kanske som sköterskan sa...Att man kanske skall byta ut sitt "gamla" blod ibland, så att nytt kan produceras!
 Mitt blodvärde ligger fortfarande precis på gränsen. Så nu fick jag tipset att ta järntabletten tillsammans med apelsinjuice....
 Jag tycker inte om apelsinjuice!! Men man kan likaväl ta tabletten tillsammans med c-vitamin i brusform. Så det kommer jag att göra!
Man skall ju alltid sitta lite efteråt, och då är det fika som gäller!

 Sen fick jag en liten "pins" syns så dåligt...men det är ett hjärta. Fick den för att det var 10 gången som jag lämnade!
Varför!!! Började jag inte tidigare med detta? Ja ja, det viktigaste är att jag gör det. Ersättningen jag får, skänker jag alltid till Barncancer fonden!!

 Såg det här i en tidning. Vilket kan vara lite kul, om man vet vilken blodgrupp som man har!

Efter att jag var klar, mötte jag upp M-l så gick vi till Himla Fint, dom öppnade ny butik idag. Köpte en liten ljuslykta.
Sen gick vi vidare till Lejas där jag åt lunch.

Hem hämtade bilen, så åkte Josefine och jag en snabbis till Torp. När jag sedan kom hem, kom Lisa hit på kaffe och en macka.
Så mina vänner, ännu en dag som snabbt försvann!!

Nu önskar jag er alla, en fortsatt mysig kväll, och en God Natt, när det blir dags för sängen!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


1 kommentar:

  1. Go kväll Annika! wow vilken tur läste i föregående om gratis jeans..så bra att du lämnar blod fler borde göra det!1jag har ju mina hjärtproblem så det är inte aktuellt..Önskar dig en fin helg <kram kram Jessica

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika