onsdag 29 oktober 2014

Att leva livet fullt ut....!!

Go kväll på er alla!!

Kan ni tänka er, idag har jag sett solen, nästan hela dagen!! Även om det inte varit så varmt...så har det varit en härlig höstdag!

Som rubriken säger, så försöker jag verkligen leva mitt liv så!

Men innan jag berättar hur dessa två senaste dagarna varit, så måste jag börja med att säga ett stort Grattis till älskade Yohanna och hennes Lina, som köpt en lägenhet!!
Jag hoppas att ni kommer att trivas, och önskar er Lycka till med det nya boendet!!

Då, går vi tillbaka till gårdagen!

Började dagen 03.30...eller dag och dag..hur som helst, så kunde jag inte sova. Fick bli lite korsord. Somnade sedan om, en stund.
Sen var det tidigt frukost, och jag kan säga, att jag njöt av en sååå lång påtår!!

Efter frukosten gick jag ut på stan, mötte upp M-l så gick vi till Espresso House. Efter fikat, blev jag hämtad av T, så åkte jag med honom till Torp och även till IKEA. Vi fikade även där.
Hann precis hem, så hämtade Lisa mej. Åkte med henne till Färg och kakelhuset, där jag var smakråd i två timmar, vad det gällde kakel, golv och tapeter. Hon skall nämligen göra om hela sitt kök!

När vi var klara där, var vi så hungriga, så då blev det Torp och Briggen, även älskade Josefine kom dit och tog en fika med oss. Så mysig fika!!

I morse tvättade jag. Sedan kom M-l hit på en kopp kaffe. Efter kaffet gick jag hem till T. Han skall vinterförvara sin mc hos sin mor.
Så han körde mc:n och jag kom efter i bil. När vi kom dit, stod middagen på bordet! Jag säger då det...och säger det igen..Vilken lyx att bara sätta sig till dukat bord! I dag var det pannbiff..så gott!

Sen hjälpte han sin mamma med div saker. Så hon var så nöjd och glad. Efter kaffet, åkte vi vidare till kyrkogården, där han tände ett ljus på sin pappas grav, och ett ljus i minneslunden för sin mormor!

Jag har nu varit hemma en stund, druckit en kopp kaffe och lyssnat lite på julsånger! Ja ni läste rätt, tycker att det är så mysigt!

En del undrar hur jag orkar hålla på som jag gör, med att vara här och där. Men det är ju detta, som bl a är livet för mej!! Träffa familjen och goda vänner! Jag Älskar det, och det gör mej lycklig...och se det är det viktigaste!!

Nu mina vänner önskar jag er alla en fortsatt mysig kväll!!

" Glöm inte...Att dom lyckligaste människorna är inte dom som har det bäst eller har allt....utan dom lyckligaste är, dom som på bästa sätt, använder det dom har!!!"

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika3 kommentarer:

 1. Hej! låter som du tar tillvara på livet ♥ som du själv skriver...håller med dig att det där med familj o vänner är en stor del av livet.fasst när man jobbar är det svårt att orka med det så som man skulle vilja..men vissa perioder orkar jag mer än andra.ha en fortsatt gott här ser jag på Efterlyst med ett halv öga,det var år o dag sedan.kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Och det är just det jag beundrar dig för, det hade varit så lätt att bara sitta hemma och gräma sig att man inte kan arbeta, du gör verkligen något av ditt liv! Jag ser och hör och jag försöker lära mig! Den energi som du utstrålar är mäktig! Bara så att du vet!
  Nattkramar

  SvaraRadera
 3. Låter toppen alltihop! Tycker du gör helt rätt som fyller dina dagar med just LIV! =)
  Jag är ledig idag och imorgon och ska ägna de dagarna åt mig själv :) Göra saker för min egen skull.
  Kram och ha en fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika