tisdag 16 september 2014

Hatbrott..och Människors lika värde...!!!

God morgon!!

Jag är så ledsen och förbannad!!
Min dotter och hennes fru, är utsatta för ett hatbrott!! Aldrig någonsin tidigare har dom råkat ut för någonting! Men nu...strax efter valet kom det!
Ja inte hem till dom givetvis, för det är vederbörande för feg för!! Utan det kom ett brev till deras granne, om hur dom är!!

Nu undrar jag igen...det är väl inte så att det är ngn som sympatiserar med ett visst parti?? För det var ju konsktigt att det kom just nu. Dom har ju bott på samma plats länge, och aldrig tidigare varit utsatta för någonting!
Sen var det ju det där, med människors lika värde!!

Jag VILL INTE, att min dotter som varit tryggheten själv, skall börja bli orolig..titta sig över axel och känna obehag när hon möter främmande människor!!

Alltså jag måste bara få fråga...Vad är det för samhälle och värld vi lever i???

Jag har en god vän som tillhör SD, men just precis nu...känner jag att vår vänskap får nog läggas på is ett tag! Jag vet, att man inte skall blanda ihop vänskap och politik, men ibland blir det svårt!

Med detta sagt, är det inte alls säkert att brevskrivaren tillhör SD, utan det kan vara en människa som är ond rakt igenom!!

Så Min Älskade Dotter med Fru.....!!!

Fortsätt och stå upp för dom ni är! Bär huvudet högt och var stolta, för det är just det, som gör er till dom ni är...och Ni skall veta att Jag Älskar Er och finns alltid där..vad som än händer och sker!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

3 kommentarer:

 1. Men skiiit så lågt. Vad är det för människor som överhuvud taget orkar göra sånt, jag förstår det inte, det finns väl bättre saker att göra. Fika t ex!!!!!
  Nej, men det är bedrövligt, jag förstår om du blir överarg för det har man rätt att bli över sånt, jag blir arg där jag sitter nu......det är så inskränkt, gammaldags, obegåvat.....Det bästa är väl att inte bry sig och det hoppas jag att dom inte gör.
  Nu har den här dagen gått också och det var jättetrist att jag spolade dig för kusinbarnet - det visade sig dessutom att hon väntar barn! Så det var lite extra kul!
  Nu hörs vi snart, hoppas jag!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Fy va jobbigt !!!! Skicka en styrkekram till dem // Bittan

  SvaraRadera
 3. Ja, vad ska man säga... ??? Så läskigt och ledsamt. :( Hoppas de blir lämnade ifred, att det bara var en dum "engångsgrej"...
  Kram till dig och de dina!
  /Maria

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika