måndag 15 september 2014

Dagen efter....!!

Då var det dagen efter valet. Vet inte riktigt vad jag skall säga. Men jag har hela tiden hävdat, att det behövs ett skifte. Tror att det kan vara bra, eller inte? Vad vet jag. Det var ju med en lite marginal det rödgröna vann. Så nu skall det bli intressant att se vad som händer!

Det står ju var och en fritt, att rösta på det dom vill. Jag respekterar vad andra röstar på, så länge man inte försöker få över mej på sin sida!
Sen kan jag säga, att det som oroar mej, är att SD blev det tredje största partiet!

Hej på er förresten!

Har precis lämnat balkongen för att sätta mej här och blogga lite! Solen skiner, det blåser, men är ändå så skönt!

Hade en riktig slapp morgon. Åt frukost och läste tidningen i lugn och ro. Sedan gick jag ner till torget, där M-l mötte upp, så gick vi till Yerba. Satt där i några timmar. Efter det, tog jag en kopp till.

När jag sedan långt om länge kom hem. Fixade jag middag, satte mej på balkongen och där har jag sedan suttit en bra stund. Njutit av solen strålar, och läst en god bok!

Nu skall jag fortsätta att njuta, funderar lite fast bara lite, på att baka några rågkakor! Men jag får se...om jag ids!!

Så mina vänner, nu önskar jag er alla, en fortsatt skön kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

 1. Jaaa, vad ska man säga?! Det som oroar mig är väl kanske att det verkar vara varken eller nu, jag är lite orolig för att vår ekonomi, alltså statens (inte min egen, den finns inte, har aldrig funnits och kommer med största sannolikhet aldrig att uppstå), ska bli rörig om vi inte har en stark regering, vilken det än vara må. Vi får se, det finns inte så mycket mer att göra nu, antar jag.
  Vilka fina bakverk du gjorde med äpplena, du gör så vacker mat!
  Agneta kramar

  p.s. jag har mailat dig och jag har skickat sms till dig, hoppas du ser dom, jag kan inte komma imorgon........d.s.

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns lite konstigt att et sånt parti kunnat ta så stor plats... Lite skrämmande faktiskt. Jag är inte överdrivet insatt i politik, men man undrar ju vilken skillnad det kommer bli för en själv förstås, med regeringsskifte ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika