tisdag 30 september 2014

" Gymnasten som lärde sig gå..." och två underbara dagar...!!!!

Hej på er!!

Måste säga det igen!! Vilket väder...underbart! Hade +4c i morse och nu under dagen har det varit +19c, nästan som en sommardag!!

Då går vi tillbaka, som så ofta förr, till gårdagen.

Började dagen, med att gå till Einars och där köpte jag frallor. Sedan hem till Lisa och åt frukost. Hon är hemma för förkylning.

Sedan hem, så kom Karin hit på fika. Sen var dagen igår lugn och skön!

I går kväll, tittade jag på ett tv program på 1:an. Som hette " Gymnasten som lärde sig gå ". Säger då det!! Vilken kille var 19 när han bröt nacken, läkarna sa att han skulle få sitta i rullstol resten av livet. I dag är han 23, går själv, kör bil, pluggar, och tränar! Vilken kille, och vilken järnvilja!!

När jag så programmet, tänkte jag! Vad tusan klagar man för. El okej då..jag kanske inte gör det! Men hur som helst, det jag är drabbad av, är ingenting emot vad denna grabb gått igenom!

Har ni inte sett det, rekommenderar jag er att se det!!

Då var det dagen idag!

Startade dagen med frukost och påtår i lugn och ro! Sedan åkte jag till vårdcent i Ljungskile och fick min B12 spruta, så nu är jag pigg och full av energi igen! Eller rättare sagt, mer energi..fniss!

Efter det besöket, åkte jag till Shell, köpte rykande färska kanelbullar, och så hem en sväng till Lisa.

Åkte direkt därifrån till 2 Fröknar, där Agneta ( med bloggen Snäckskalsdalen ) mötte upp.

Jag niger och Tackar för jag blev bjuden på...

 Ljuvlig morotskaka och kaffe! Jag undrar var tog dom tre timmarna vägen???

Visst är väl bloggandet fantastiskt! För, hade det inte varit för just bloggandet, så hade jag aldrig träffat Agneta! Vilket jag är så glad, att jag gjorde!!
Just detta, man känner inte varandra, och så  träffas man och har tusen saker att prata om, och som sagt vi sitter i timmar!!

När jag sedan kom hem, tog jag på mej löparkläderna och så gav jag mej ut på en ordentlig runda. Var jag svett när jag kom hem?? Jaaa...med +19c så blev det lite svettigt!

Nu har jag ätit middag och skall bara slappa resten av kvällen!

Så mina vänner, nu önskar jag er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

1 kommentar:

  1. Tack själv, det är märkligt så mycket vi har att dryfta! Trevliga timmar, jag tackar för sällskapet! Och vilken fin miljö!
    Jag kom hem för 1 tim sen och då hade jag avverkat det jag skulle, Rotan (nääeee, inget att ha), Plantagen (köpte inget) IKEA (yes, handlade) och så mataffären och nu är jag helt sluuuut!
    Vilken trevlig dag i alla fall!
    Stora kramarna fr mig!

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika